Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο στόχαστρο τα ψηφιακά της ίχνη – Ποιες αναζητήσεις στο διαδίκτυο την «καίνε»

Νέα αποκάλυψη για τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο έρχεται στο φως της δημοσιότητας και καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της 33χρονης μητέρας που κατηγορείται για την δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας.

To Mega και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος προχώρησαν σε μια νέα αποκάλυψη, λίγες μόνο ημέρες μετά την είδηση ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει διαγράψει τις αναζητήσεις που

έκανε στο διαδίκτυο, αλλά και την παραδοχή της ότι έχει ψάξει για θανατηφόρες ουσίες.

Η νέα πληροφορία αφορά στις λέξεις που πληκτρολογούσε στο ίντερνετ, πριν από τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας, που έφυγε από τη ζωή στις 29 Ιανουαρίου.

Ο κατάλογος των λέξεων που αναζητούσε στο διαδίκτυο η Ρούλα Πισπιρίγκου, την περίοδο μεταξύ της 12ης και 28ης Ιανουαρίου 2022 είναι ο εξής:

έλλειψη οξυγόνου στον ανθρώπινο οργανισμό

αναισθησία στα παιδιά

αναισθητικά φάρμακα

νυχτερινή επιληψία

εγκεφαλική ατροφία

δραστική ουσία-φαινοβαρβιτάλη

epanutin (αντιεπιληπτικό φάρμακο, που, αν δοθεί σε μεγάλη ποσότητα, προκαλεί ακαριαίο θάνατο)

ιατροτέκ (ηλεκτρονική ιατρική βιβλιοθήκη που παρέχει πληροφορίες για παθήσεις και φάρμακα)

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τόνισε πως οι εν λόγω αναζητήσεις δεν δικαιολογούν την εμφάνιση διαφήμισης για κεταμίνη στη Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς η διαφήμιση προκύπτει μονάχα αν αναζητήσει ακριβώς τον όρο.

Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο μπαίνει και το κινητό της κατηγορουμένης μετά τις κλήσεις που φέρεται να έχει κάνει η ίδια ή στενό συγγενικό της πρόσωπο σε δημοσιογράφο, προσποιούμενη ότι είναι μητέρα της νυν συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη σε μια προσπάθεια να μπει στο κάδρο των ερευνών ο πατέρας των παιδιών.

Εν τω μεταξύ, ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να σχεδιάζει να προβεί σε test DNA προκειμένου να διαπιστώσει αν είναι βιολογικός πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας.

Όλα αυτά, την στιγμή που η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με την μαρτυρία παιδιάτρου στο νοσοκομείο Παίδων που πήρε το ιστορικό της Τζωρτζίνας, είχε πει στην γιατρό ότι η Τζωρτζίνα είχε βρει νεκρή την 6 μηνών Ίριδα, που πέθανε στο σπίτι της οικογένειας. Καταρρίπτεται έτσι ο ισχυρισμός της κατηγορουμένης ότι το μωρό είχε βρει νεκρό στο κρεβατάκι του η αδελφή της Δήμητρα Πισπιρίγκου, κάτι που υποστήριξε και η ίδια η αδελφή της σε συνεντεύξεις αλλά και στους αστυνομικούς.

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ουσιών, ανάμεσά τους και η κεταμίνη

Υπόθεση παρασκευής ναρκωτικών ουσιών με πρώτες ύλες που εισάγονταν από χώρες του εξωτερικού, ερευνά το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών, μετά την σύλληψη τριών ανδρών σε περιοχή της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, όπως προέκυψε από τις μέχρι τώρα έρευνες, τις ναρκωτικές ουσίες τις παρασκεύαζε ό ένας από τους τρεις συλληφθέντες, με πρώτες ύλες που εισήγαγε από το εξωτερικό. Μάλιστα, για την παραλαβή των δεμάτων από το εξωτερικό, εκμεταλλευόταν τοξικομανείς της περιοχής των Πατρών, προκειμένου να αποφύγει την σύλληψή του.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έφθασαν στην σύλληψη των τριών ανδρών, αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει για την υπόθεση. Στην κατοχή του άνδρα που συνελήφθη πρώτος βρέθηκαν 85,8 γραμμάρια ηρωίνης, 4,8 γραμμάρια κοκαΐνης και τρία γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας.

Ακολούθησαν οι συλλήψεις των δύο άλλων ανδρών, ενώ στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια και των τριών συλληφθέντων, οι αστυνομικοί βρήκαν δύο κιλά και 451 γραμμάρια ναρκωτικών ουσιών, μεταξύ τους και κεταμίνη, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, μία συσκευή για αμπούλες αερίου, έξι αμπούλες αερίου, το χρηματικό ποσό των 9.500 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Διαβάστε επίσης:

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η Τζωρτζίνα βρήκε νεκρή την Ίριδα στην κούνια είχε πει η Ρούλα Πισπιρίγκου σε παιδίατρο

Πάσχα 2022 – ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Έκπτωση στα εισιτήρια των εκπαιδευτικών για τις εορταστικές μετακινήσεις

Πάσχα 2022: Το εισόδημα «εξαντλείται» στους λογαριασμούς – Άμεσα μέτρα ζητά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο

Keywords
Τυχαία Θέματα