Ρωσία: «Μάχη» μεταξύ των καταναλωτών για ένα πακέτο ζάχαρη (Videos)

Οι επιπτώσεις του πολέμου μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας είναι πλέον εμφανής και στις δύο χώρες, καθώς σε απ’ ότι φαίνεται η ζάχαρη αποτελεί πολύτιμο αγαθό.

Πιο συγκεκριμένα, τα στιγμιότυπα που κάνουν τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου είναι ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα την ώρα που ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται.

Η Ομοσπονδιακή Αντιμονοπωλιακή Υπηρεσία της Ρωσίας (FAS) ανακοίνωσε ότι θα διενεργήσει επιθεωρήσεις σε μεγάλους παραγωγούς ζάχαρης για να αποφύγει τη δημιουργία καρτέλ λόγω της απότομης αύξησης των τιμών και των «αδικαιολόγητων» ελλείψεων

σε ορισμένες περιοχές λόγω της μεγάλης ζήτησης.

Στα βίντεο απεικονίζονται καταναλωτές, οι οποίοι τσακώνονται μεταξύ τους για το ποιος θα… αρπάξει περισσότερα πακέτα ζάχαρης.

Πολλοί πολίτες στην Ρωσία θεωρούν τη ζάχαρη, μαζί με άλλα βασικά προϊόντα όπως το φαγόπυρο και το αλάτι, ως χρήσιμο προϊόν για αποθήκευση σε περιόδους κρίσης.

Έτσι έσπευσαν να αγοράσουν προμήθειες αφού οι δυτικές κυρώσεις στη Ρωσία για τον πόλεμο στην Ουκρανία αποδυνάμωσαν το ρούβλι και ανέβασαν τις τιμές των τροφίμων.

Sugar fights go on in Russia.

Btw from now on their stores are allowed not to issue paper checks – due to lack of cash tape pic.twitter.com/XVKMO0z8e2

— Liubov Tsybulska (@TsybulskaLiubov) March 17, 2022

No sugar in Russia welcome to Soviet Union 2022 pic.twitter.com/eIqBtstoTF

— Zoran Elijah Gabriel (house Clermont-Goschütz) (@zoranhorus) March 17, 2022

Διαβάστε επίσης

Οι Ρώσοι διαρρέουν βίντεο με τον Μπάιντεν να λέει πως ο βομβαρδισμός του Βελιγραδίου ήταν δική του πρόταση

Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: «Εκρηκτικό» το κλίμα και στη μεταποίηση από τις αυξήσεις σε ενέργεια κα πρώτες ύλες

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται τα γυρίσματα του «The Bricklayer» με καταδιώξεις και πυροβολισμούς

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρωσία, Μάχη, Video,rosia, machi, Video