«Ρολά» κατεβάζουν απόψε τα νυχτερινά κέντρα ως ένδειξη πένθους για τον Παντελή Παντελίδη

ΕΛΛAΔΑ

Η σοκαριστική είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη βύθισε στο πένθος όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας. Ως αποτέλεσμα αυτού, τα νυχτερινά μαγαζιά αποφάσισαν να μην ανοίξουν απόψε θέλοντας να εκφράσουν την οδύνη τους για το χαμό του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Χαρακτηριστικά, ο ιδιοκτήτης του Frangelico, Θανάσης Γκογκούσης, ανακοίνωσε μέσω Facebook πως το μαγαζί θα μείνει κλειστό. «Αυτή τη δύσκολη μέρα για το λαϊκό τραγούδι,

το Frangelico "κατεβάζει μικρόφωνα" και εύχεται καλό ταξίδι στον Παντελή Παντελιδη. Επιχείρηση, καλλιτέχνες και εργαζόμενοι, ευχόμαστε συλλυπητήρια και δύναμη στην οικογένεια και στους οικείους του και σήμερα σιωπούμε, τιμώντας τη μνήμη του».

" Αυτή τη δύσκολη μέρα για το λαϊκό τραγούδι, το Frangelico "κατεβάζει μικρόφωνα" και εύχεται καλό ταξίδι στον Παντελή Π...

Δημοσιεύτηκε από Frangelico Group στις Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

Ανακοίνωση, στην οποία ανακοινώνει πως θα παραμείνει κλειστό απόψε, εξέδωσε και το Club 22, που τραγουδά ο Πάνος Κιάμος: «Σήμερα το πρωί έφυγε από κοντά μας ένας καλλιτέχνης που αγαπήσαμε πολύ!!! Καλό ταξίδι Παντελή Παντελίδη!!!Το "Club 22" θα παραμείνει κλειστό σήμερα Πέμπτη ως ένδειξη πένθους!!! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του!!!», αναφέρει η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου.

Σήμερα το πρωί έφυγε από κοντά μας ένας καλλιτέχνης που αγαπήσαμε πολύ!!!Καλό ταξίδι Παντελή Παντελίδη!!!Το "Club 22...

Δημοσιεύτηκε από Club 22 Live Stage στις Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

Παράλληλα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, τόσο η επιχείρηση του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος, όσο και ο ίδιος ο τραγουδιστής αποφάσισαν το Diogenis Studio να μην ανοίξει αύριο και μεθαύριο ως ένδειξη πένθους, με την επίσημη ανακοίνωση να αναμένεται τις επόμενες ώρες.

Παντελής Παντελίδηςνυχτερινά μαγαζιάπένθοςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα