Ρέντης: Κόσμος εγκλωβισμένος στο «Μ. Μερκούρη» μετά τα επεισόδια στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (Video)

Παραμένει εγκλωβισμένος ο κόσμος που βρέθηκε στο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, για τον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, για το League Cup «Νίκος Σαμαράς».

Υπενθυμίζεται, ότι νωρίτερα λόγω επεισοδίων εκτός του κλειστού, τραυματίστηκε σοβαρά άνδρας των ΜΑΤ

ο οποίος βρίσκεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.

Η αστυνομία δεν επιτρέπει σε κανέναν να φύγει από το γήπεδο του Ρέντη μέχρι να αποδειχτεί ποιος έκανε τη ρίψη της φωτοβολίδας σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι πόρτες του κλειστού έχουν κλείσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ΜΑΤ έχουν περικυκλώσει το γήπεδο. Ακόμα και δημοσιογράφοι και μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού παραμένουν εντός του γηπέδου. Μέχρι στιγμής έχει επιτραπεί να φύγουν οι γυναίκες και τα παιδιά.

Υπάρχουν αναφορές από δημοσιογράφους πως έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από αστυνομικούς.

Ο κόσμος στον Ρέντη με την αστυνομία να έχει κλείσει τις πόρτες #olympiacos pic.twitter.com/6ZYqFYZcs7

— Το ΦΩΣ των Σπορ (@fostonsport) December 7, 2023

Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν κλείσει τις πύλες του «Μελίνα Μερκούρη», αποτρέποντας τον κόσμο από το να αποχωρήσει από το γήπεδο!

Όσοι επιχειρήσουν να φύγουν θα προσαχθούν. pic.twitter.com/eGwx0K18zG

gazzetta.gr (@gazzetta_gr) December 7, 2023Χαροπαλεύει ο άνδρας των ΜΑΤ -Ακατάσχετη αιμορραγία

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτοβολίδα έχει χτυπήσει κεντρική αρτηρία του 31χρονου αστυνομικού. Η ναυτική φωτοβολίδα έμεινε για ώρα μέσα στον μηρό του άνδρα των ΜΑΤ και συνέχιζε να καίει, προκαλώντας μεγάλη ζημιά.

Λίγη ώρα αργότερα, ο 31χρονος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Στην Κατεχάκη υπάρχει τεράστιος αναβρασμός και στο γήπεδο έφτασαν ενισχύσεις της ΕΛ.ΑΣ. για μαζικές συλλήψεις. Στο σημείο έγινε έντονη χρήση χημικών.

Διαβάστε επίσης:

Επεισόδια στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο βόλεϊ – Στην εντακτική σε κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα (Videos)

Πάντειο: Απρόοπτο σε συζήτηση με Κοτζιά, Ντιμιτρόφ, Μπουσάτι – Αναρχικοί εισέβαλαν στην αίθουσα (Photos)

Σαλαμίνα: «Την ξέκανα, ένας λιγότερος πάνω στη γη» έλεγε ο δολοφόνος της 43χρονης – Το βίαιο παρελθόν, είχε αλλάξει στοιχεία της ταυτότητάς του

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρέντης, Κόσμος, Μερκούρη, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Video,rentis, kosmos, merkouri, olybiakos-panathinaikos Video