Επεισόδια στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο βόλεϊ – Στην εντακτική σε κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα (Videos)

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο παιχνίδι του Λιγκ Καπ βόλεϊ ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό, έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», με αποτέλεσμα να διακοπεί το ντέρμπι.

Συγκεκριμένα στο 11-17 του 2ου σετ ο αγώνας σταμάτησε, καθώς εκτός του γηπέδου υπήρξαν επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού

και τις αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου 150 άτομα βγήκαν έξω από το κλειστό και πέταξαν βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με χρήση χημικών.

Η έντονη οσμή μπήκε και μέσα στο κλειστό, με τους διαιτητές της αναμέτρησης να διακόπτουν το ματς, μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ναυτική φωτοβολίδα που καρφώθηκε στο μηρό του αστυνομικού έπληξε κεντρική αρτηρία με αποτέλεσμα να έχει χάσει πολύ αίμα, ενώ βρίσκεται στην εντατική στο Κρατικό Νίκαιας. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε εκεί με ασθενοφόρο παρόλο που το νοσοκομείο δεν εφημερεύει.

Βίντεο από τη στιγμή του τραυματισμού

Όλη η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας (υπουργός, αρχηγός και γενικός γραμματέας) μετέβησαν στο νοσοκομείο.

Κατά άλλες πληροφορίες η ναυτική φωτοβολίδα έμεινε για ώρα μέσα στον μηρό του άνδρα των ΜΑΤ και συνέχιζε να καίει, προκαλώντας μεγάλη ζημιά.

Στην Κατεχάκη υπάρχει τεράστιος αναβρασμός και στο γήπεδο αναμένεται να φτάσουν ενισχύσεις της ΕΛ.ΑΣ. για μαζικές συλλήψεις. Στο σημείο έχει γίνει έντονη χρήση χημικών.

Λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε οι παίκτες και των δύο ομάδων πήγαν στα αποδυτήρια και αρκετή ώρα αργότερα αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του αγώνα.

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: Νέα «αυτοκτονία» του Παναθηναϊκού – Έχασε με 71-68 από την αποδεκατισμένη Εφές

Super League: Δεν ορίζει διαιτητές η ΚΕΔ – Αναβάλλεται η 14η αγωνιστική

Ο Νικ Κύργιος ανοίγει σελίδα στο OnlyFans

Keywords
Τυχαία Θέματα