Πτήση MS804: Ο πιλότος είχε πολύ καλή φήμη - Σενάρια για «μάχη» στο πιλοτήριο

ΚΟΣΜΟΣ

Ο πιλότος της μοιραίας πτήσης των Αιγυπτιακών Αερογραμμών είχε καλή φήμη, αναφέρει δημοσίευμα του Independent. Ο 36χρονος Shaqeer, είχε στο ενεργητικό του περισσότερες από 6.000 ώρες πτήσεις και είχε χαρακτηριστεί ως ένα πιλότος με ιδιαίτερα πειθαρχία.

Αξιωματούχος του υπουργείου Εσωτερικών της Αιγύπτου, είπε στους New York Times

ότι ο πιλότος δεν είχε σχέσεις με πολιτικά κόμματα και περνούσε τα τεστ ασφαλείας που γίνονται στους πιλότους. Αξιωματούχος του αεροδρομίου του Καΐρου περιέγραψε τον πιλότο ως ευγενικό και υπεύθυνο και χαρακτήρισε τις εικασίες για ευθύνη του πληρώματος για την πτώση εξωφρενικές.

Ο Mike Vivian πρώην επικεφαλής της υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας της Βρετανίας είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι οι απότομες μανούβρες του αεροπλάνου πριν την εξαφάνισή του από τα ραντάρ, είναι πιο πιθανό να οφείλονται σε μάχη στο πιλοτήριο, παρά σε βόμβα.

«Φαίνεται ιδιαίτερα απίθανο αυτό να συνέβη εξαιτίας εκρηκτικού μηχανισμού» είπε και πρόσθεσε ότι «κάποιος μπορεί να υποστηρίξει ότι υπήρξε κάποια παρέμβαση στο αεροπλάνο και στο πιλοτήριο για τον έλεγχο του αεροσκάφους».

Πηγή: Independent

MS804πτώση αεροπλάνουπιλότος αιγυπτιακού αεροπλάνουHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα