«Πρωινό μας»: Μείον ένας πανελίστας εξαιτίας διαφωνιών για το «Survivor all star» – Σπόιλερ από την εκπομπή για παίκτες

Ο Βασίλης Νομικός, περίπου δύο μήνες από την εμφάνιση στην εκπομπή «Πρωινό μας» του Σκάι, φαίνεται ότι αποτελεί παρελθόν. Ήταν «παρών» δια της απουσίας του και σήμερα (23/1).

Παρατηρητές περι τον σταθμό και την πρωινάδικη εκπομπή σουσουδισμού του υποστηρίζουν ότι ο πανελίστας διαφωνούσε με την θεματολογία της εκπομπής η οποία τείνει να είναι μονοθεματική καθώς σημαντικό μέρος της εκπομπής αναλώνεται σε όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι «Survivor all star». Και μάλλον δεν έχει άδικο. Ενδεικτικά, σήμερα, από τις 09.50,

ώρα κατά την οποία άρχισε η εκπομπή, έως τουλάχιστον τις 11.01 οι πανελίστες  δεν έκαναν τίποτε άλλο από λογοδιάρροια σχετικά με την υποτιθέμενη σχέση μεταξύ δύο παικτών του ριάλιτι από τις αντίπαλες ομάδες.

Μένει να φανεί αν ο Νομικός παραμείνει προς αξιοποίηση κάπου αλλού ή αν η συνεργασία με το σταθμό ήταν για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Μέσα στον γενικευμένο τσακωμό στο πάνελ αν είναι «νόμιμο» και «σωστό» η Καρολίνα που «ταχει» με τον Μπο αλλά φαίνεται να έχει σχέση με τον Μάριο στο ριάλιτι και να βρίσκονται- τάχα μου- κρυφά καθότι είναι σε αντίπαλες ομάδες ειπώθηκε ότι στο ριάλιτι θα «μπουν» οι Ελευθερία Ελευθερίου και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Στο μεταξύ «οι εντάσεις μεταξύ συμπαικτών και αντιπάλων δε σταματούν», ενημερώνει το κανάλι για το «Survivor all star» και σήμερα αναμένεται να προστεθούν τρεις παίκτες για να συντηρηθεί η «σκυλοφαγομάρα», μπας και αυξηθεί η τηλεθέαση.

Διαβάστε επίσης:

ΑΝΤ1+: Νέα παραγωγή μυθοπλασίας με τη Μαρία Καβογιάννη

Επανακυκλοφόρησε σήμερα η Απογευματινή

Θέμος Αναστασιάδης: Το «Πρώτο Θέμα» για τα 4 χρόνια από τον θάνατό του

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρωινό, Μείον, Survivor, – Σπόιλερ,proino, meion, Survivor, – spoiler