Πρίγκιπας Άντριου: Η εικόνα που θα «ντρόπιαζε και θα σόκαρε» το Παλάτι στα χέρια φωτογράφου του BBC

Βόμβα για τη βρετανική μοναρχία θα είναι η δημοσίευση μιας φωτογραφίας που απεικονίζει τον Πρίγκιπα Άντριου  με τρόπο που θα αμαύρωνε το κύρος και την αξιοπιστία των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο Μαρκ Χάρισον, φωτογράφος του ΒΒC, ισχυρίζεται ότι η φωτογραφία που έχει στα χέρια του είναι «σοκαριστική» και «ντροπιαστική» για το Παλάτι. «Όποιος την δει, θα του πέσει το σαγόνι», υποστηρίζει.

Ο Μαρκ Χάρισον αρνήθηκε να αποκαλύψει το περιεχόμενο της φωτογραφίας αλλά είπε ότι η δημοσίευσή της «θα έφερνε σε δεινή θέση τον Πρίγκιπα Άντριου και τη βασιλική οικογένεια».

Σχολιάζοντας τη σχετική φωτογραφία, ο βραβευμένος φωτογράφος, είπε χαρακτηριστικά: «Την έχουν δει μόνο λίγοι άνθρωποι, αλλά θα ήταν τεράστιο πλήγμα για τη βασιλική οικογένεια. Υπάρχει, φυσικά, μια πιθανότητα κάποια στιγμή να δοθεί στη δημοσιότητα, ίσως εάν η τιμή της είναι σωστή. Η ταινία σχετικά με τη συνέντευξη του Πρίγκιπα Άντριου στο BBC θα προβληθεί και τότε υπάρχει μία πιθανότητα να δημοσιευτεί».

Ο φωτογράφος του BBC άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο δημοσίευσης της «ντροπιαστικής» για το Παλάτι φωτογραφίας, όταν προβληθεί στην οθόνη με την μορφή ταινίας μεγάλου μήκους η ιστορία πίσω από την διάσημη συνέντευξη του Πρίγκιπα Άντριου το 2019 στην εκπομπή του BBC, «Νewsnight».

Διαβάστε επίσης:

Καβάλα: Αυτά είναι τα πυρομαχικά που μετέφερε το Αντόνοφ – Πότε αναμένεται το πρώτο πόρισμα (Video)

Συντριβή αεροσκάφους: Οι τραγικές μνήμες από το 1995 που ξυπνά το δυστύχημα της Καβάλας (Video)

Κορωπί: Φωτιά τώρα στην Αγία Μαρίνα – Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Keywords
Τυχαία Θέματα