Πόπη Τσαπανίδου: Φθινοπωρινές βόλτες με τον εγγονό της στο Άμστερνταμ! (Video)

Στο Άμστερνταμ ταξίδεψε η Πόπη Τσαπανίδου όπου μεταξύ άλλων απόλαυσε πολλές βόλτες με τον εγγονό της.

Όπως βλέπουμε σε βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο μικρός Έκτορας έχει ήδη κάνει τα πρώτα του βήματα, με τη δημοσιογράφο να τον «κυνηγά» σε ένα από τα πολλά πάρκα της ολλανδικής πρωτεύουσας.

Γνωστή για τις casual εμφανίσεις της, η Πόπη Τσαπανίδου συνδύασε ένα τζιν παντελόνι σε φαρδιά γραμμή με μαύρο

τοπ και μαύρο blazer, ενώ ολοκλήρωσε το outfit με λευκά sneakers.

«Αρχίσαμε τις βόλτες… Από την πρώτη κιόλας μέρα μου έμαθε να μένω στις λεπτομέρειες. Να παρατηρώ -και όχι να περνώ βιαστικά το βλέμμα- στο νερό και σε ότι ταξιδεύει μαζί του. Να κοιτώ τις πάπιες και να προσέχω τη συμπεριφορά τους. Να προσέχω όσους μας προσπερνούν κοιτώντας τον Εττόρε και γνέφοντάς του.

Μου μάθε πως εστιάζει στις ανάγκες του και δεν τις αγνοεί. Δίψασε… Σταμάτησε αμέσως και άρχισε τα “ακα” Γιατί το Ελληνοιταλάκι μας λέει “άκουα” και όχι “νερό” προς μεγάλη απογοήτευση της ελληνικής πλευράς της οικογένειας…

Πόσα μα πόσα σου μαθαίνει ένα μωρό! Αρκεί να καταλάβεις ότι εσύ είσαι ο μαθητής και αυτός ο δάσκαλος» έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Popi Tsapanidou (@tsapanidou)

Λίγες μέρες πριν, με μια άλλη ανάρτησή της, η δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει ότι η ζωγραφική είναι το χόμπι που αγαπά και την κάνει να χαλαρώνει.

«Δεν βγαίνει η ζωή χωρίς στηρίγματα. εσωτερικά -αυτά που ανακαλύπτεις μέσα σου- και εξωτερικά -φίλοι, περιβάλλον κλπ- Στηρίζεσαι και μετά αντέχεις, διαχειρίζεσαι αλλά και απολαμβάνεις την καθημερινότητα. Ένα από τα δικά μου… Να μουτζουρώνω καμβάδες» είχε γράψει, ποζάροντας μπροστά σε δημιουργίες της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Popi Tsapanidou (@tsapanidou)

Διαβάστε επίσης:

GNTM 5: «Νιώθω ότι είμαι και άντρας και γυναίκα» – Η αντίδραση της Καγιά σε διαγωνιζόμενη που εξόργισε το Twitter (Video)

Φώτης Σεργουλόπουλος για Μαρία Μπακοδήμου: «Ήταν ένα από τα διαζύγια της ζωής μου…»

Τζίτζι Χαντίντ: Από ποιο σύνδρομο αποκάλυψε ότι πάσχει (Photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα