Πόλεμος στο Ισραήλ: Πανηγυρίζει η Χαμάς που «έπιασε στον ύπνο» τους Ισραηλινούς – Βίντεο από drone λίγο πριν την επίθεση

Στη δημοσιότητα έδωσε η Χαμάς βίντεο από drone τα οποία, όπως υποστηρίζει, χρησιμοποιήθηκαν για να ανοίξουν το δρόμο για τη διείσδυση στην ισραηλινή πλευρά.

Η Χαμάς θριαμβολογεί αφού κατάφερε να πιάσει στον ύπνο και να αιφνιδιάσει το Ισραήλ, ένα από τα ισχυρότερα και πιο καλά εξοπλισμένα κράτη της Μέσης Ανατολής.

#Hamas released footage of its self-produced unmanned aerial vehicle named 'Al-Zawari'. pic.twitter.com/M9m1uqafVX

Clash Report (@clashreport) October 8, 2023

Τα μη επανδρωμένα εναέρια όχηματά της με την ονομασία «Al Zawari» χρησιμοποιήθηκαν για την επίθεση στο Ισραήλ.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το BBC, περισσότεροι από 600 Ισραηλινοί έχουν σκοτωθεί και σε 100 ανέρχεται ο αριθμός των αιχμαλώτων από την χθεσινή επίθεση στη Γάζα της παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς, όπως ανακοίνωσε η ισραηλινή κυβέρνηση. Από τις αεροπορικές επιθέσεις που εξαπέλυσε ως αντίποινα στη Λωρίδα της Γάζας το Ισραήλ σκοτώθηκαν τουλάχιστον 370 άνθρωποι και 2.200 τραυματίστηκαν, ανακοίνωσαν παλαιστίνιοι αξιωματούχοι.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Είναι νωρίς να μιλάμε για για διαμεσολάβηση λέει η Άγκυρα

Τραγωδία δίχως τέλος στο Αφγανιστάν: Στους 2.053 οι νεκροί, 9.240 οι τραυματίες από τον σεισμό

Ανατριχιάζει η μαρτυρία Έλληνα από το Ισραήλ: «Επί 20 ώρες μας χώριζε από τον θάνατο μία πόρτα που δεν κατάφεραν απλά να ανοίξουν»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πόλεμος, Ισραήλ, Πανηγυρίζει, Χαμάς, Ισραηλινούς – Βίντεο,polemos, israil, panigyrizei, chamas, israilinous – vinteo