Πόλεμος στο Ισραήλ: Νεκρός ο πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λεμεσού, Λιόρ Ασουλίν

O άλλοτε ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λεμεσού, Λιόρ Ασουλίν, βρέθηκε νεκρός μετά από επίθεση μελών της «Χαμάς» κατά τη διάρκεια πάρτι που είχε διοργανώσει για τα 43α του γενέθλια.

Ο Ασουλίν έγινε γνωστό ότι αγνοείτο, μετά από έκκληση της αδερφής του για να βρεθεί, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες τα μέσα ενημέρωσης στο Ισραήλ, ο ποδοσφαιριστής εντοπίστηκε τελικά νεκρός.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο Λιόρ Ασουλίν, που γιόρταζε τα γενέθλιά του σε θέρετρο στο νότιο Ισραήλ, βρέθηκε νεκρός

σε δάσος έπειτα από πολλές ώρες αναζήτησης.

Eski Hapoel Tel Aviv futbolcusu Lior Assulin, dün yaşanan festival baskını sırasında hayatını kaybetti. pic.twitter.com/Jg6RVQ9T0G

— Fener Global (@FenerGlobalOrg) October 8, 2023

Ο πρώην επιθετικός του Απόλλωνα Λεμεσού σκοτώθηκε μαζί με ακόμη 50 άτομα σε επίθεση της Χαμάς, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες τα ισραηλινά ΜΜΕ.

BREAKING: Famous Israeli Footballer, Lior Asulin, was killed at the desert rave party that was attacked by Hamas paratroopers yesterday morning.

Source: Ynet pic.twitter.com/g9YZb0vlKz

Mario Nawfal (@MarioNawfal) October 8, 2023

Ο Ασουλίν ξεκίνησε την καριέρα του στη Μακάμπι Χερζλίγια το 1997 και αργότερα έπαιξε στις Μακάμπι Πέταχ Τίκβα, Μπνέι Σαχνίν, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και Μπνέι Γιεχούντα. Το 2007 μετακόμισε στη Χάποελ Τελ Αβίβ κι από εκεί στον Απόλλωνα Λεμεσού το 2008.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Νεκρό υψηλόβαθμο στέλεχος της Χαμάς από τους βομβαρδισμούς στη Γάζα

Συνταρακτικό video από το Ισραήλ: Οικογένεια αιχμαλώτων θρηνεί και προσπαθεί να καλυφθεί

Πόλεμος στο Ισραήλ: Στη δημοσιότητα τα ονόματα 44 νεκρών στρατιωτικών

Keywords
Τυχαία Θέματα