Πλεύση Ελευθερίας: Σε διάλογο καλούν την Κωνσταντοπούλου οι «κομμένοι» υποψήφιοι

Σε ανοιχτό διάλογο με την παρουσία δημοσιογράφων, σε ένα debate δηλαδή, προσκαλούν την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, οι υποψήφιοι βουλευτές που διαμαρτύρονται για την αλλαγή σειράς στις εκλόγιμες θέσεις των ψηφοδελτίων.

Οι εν λόγω υποψήφιοι, οι οποίοι υπογράφουν ως «Ομάδα παραγκωνισθέντων υποψηφίων βουλευτών από την Πλεύση Ελευθερίας», σε σχετική

ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επισημαίνουν ότι η ανταλλαγή επιχειρημάτων των δύο πλευρών θα συμβάλλει «στην πληρέστερη και ακριβέστερη ενημέρωση των πολιτών».

Παράλληλα, σημειώνουν ότι θα απαντήσει «σε ερωτήματα που απασχολούν τους Έλληνες ψηφοφόρους».

Η πρόσκληση απευθύνεται προς την κυρία Κωνσταντοπούλου όπως και στους συνεργάτες της.

Υπενθυμίζεται ότι οι κομμένοι υποψήφιοι βουλευτές της Πλεύσης Ελευθερίας έχουν προχωρήσει σε σειρά καταγγελιών για τη συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας ότι τους χρησιμοποίησε ως «λαγούς» στην προσπάθεια της να κερδίσει ψήφους.  

Παράλληλα, διέψευσαν ότι υπήρξε οποιαδήποτε προηγούμενη ενημέρωση, πολύ περισσότερο συναίνεση, με τις αλλαγές στη σειρά των υποψηφίων.

Επίσης, υποστήριξαν ότι οι ισχυρισμοί της Ζωής Κωνσταντοπούλου αλλά και του Σπύρου Μπιμπίλα για όσους αποχώρησαν είναι ψευδείς, προκαλώντας και τους δύο να δώσουν έστω ένα στοιχείο που να αποδεικνύει τα λεγόμενά τους. Bάσει στοιχείων που παρέθεσαν, μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου άλλαξαν όσοι και όσες πρώτευσαν στο ψηφοδέλτιο στις 29 από τις 59 εκλογικές περιφέρειες.

«Να είναι παρών και ο σύντροφός της»

«Πολύ σημαντική κρίνεται η παρουσία του κ. Καραναστάση, συντρόφου της επικεφαλής» αναφέρουν οι «κομμένοι» υποψήφιοι βουλευτές για το ενδεχόμενο debate.

«Η Κωνσταντοπουλου αποφάσισε να τον χρήσει βουλευτή Α’ Αθηνών, παραβλέποντας το γεγονός ότι δεν συμμετείχε καν στις πρώτες εκλογές της 21ης Μαΐου 2023. Θα δοθεί, έτσι, η δυνατότητα στον κ. Καραναστάση, το ιδρυτικό μέλος με τις, σύμφωνα με τη σύντροφό του, ποικίλες ικανότητές του, να δώσει ένα τέλος στη λειτουργία του ως πολιτικό φάντασμα, και να γνωστοποιήσει τη σκέψη του όσον αφορά τα τρέχοντα γεγονότα αλλά και θέματα της πολιτικής επικαιρότητας» καταλήγουν.

Διαβάστε επίσης

«Δημοκρατία»: Δικηγόρος των funds ο Μάντζος – Τι απαντά ο ίδιος (video)

Φουρτούνες φέρνει στην ΝΔ η κοστολόγηση του προγράμματος της

Τσίπρας στο Κontra: «Θα είμαι μάχιμος την επόμενη μέρα – Η προοδευτική Παράταξη θα κυβερνήσει τη χώρα σύντομα»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πλεύση Ελευθερίας, Κωνσταντοπούλου,plefsi eleftherias, konstantopoulou