Πιπιλή: Ο λαός θα στηρίξει τον Μητσοτάκη γιατί ό,τι είπε το έκανε (video)

Τη βεβαιότητα ότι ο ελληνικός λαός θα στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις επικείμενες εκλογές γιατί τήρησε τις δεσμεύσεις του, εξέφρασε η Φωτεινή Πιπιλή.

Η υποψήφια της ΝΔ μιλώντας στο Mega αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της κυβέρνησης λέγοντας ότι «Το 90% των όσων είχε υποσχεθεί προσωπικά ο Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του αποδεικνύεται ότι το τήρησε».

Όπως είπε:

«Παρουσίασε μια Ελλάδα

ο κύριος Σιμορέλης, εππί Μητσοτάκη ακριβώς την ίδια όπως ήταν με τη διακυβέρνηση Τσίπρα, με τους εξτρίμ φόρους… Και απαντώ επιγραμματικά: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ο,τι έταξε σε μεγάλο βαθμό το ολοκλήρωσε απολύτως αποδεδειγμένα. Μείωσε τον ΕΝΦΙΑ, μείωσε την ανεργία που έχει φτάσει από το 17,5% στο 11%. Αυξήθηκαν οι εξαγωγές κατά 50% που δεν έχει συμβεί ποτέ. Μείωσε τους φόρους, έδωσε συντάξεις στους συνταξιούχους μετά από 12 ολόκληρα χρόνια, αύξησε τον κατώτατο μισθό δύο φορές μόλις σε ενάμιση χρόνο. Οι επενδύσεις οι οποίες ήρθαν, ήταν η αφορμή για να βρουν πολλοί θέσεις εργασίας. Ασχολήθηκε πολύ και με λεπτομέρειες που πρέπει να τις τονίσω, όπως για παράδειγμα με προσωπική απόφαση στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, ο κύριος Μητσοτάκης έδωσε επιτέλους επίδομα εννιάμηνο μητρότητας και στα εκατομμύρια εργαζόμενες του ιδιωτικού τομέα, που όλα αυτά τα χρόνια υπολείπονταν κατά τρεις μήνες σε σχέση με τις γυναίκες του δημοσίου. Το 90% των όσων είχε υποσχεθεί προσωπικά ο Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του αποδεικνύεται ότι το τήρησε. Και τώρα θα τηρήσει αυτό που έχει πει εδώ και μήνες ότι το μεγάλο θέμα είναι το θέμα της μισθοδοσίας και θα στηρίξει και τους δημοσίους υπαλλήλους που είναι καθηλωμένοι. Πιστεύω λοιπόν ότι ο ελληνικός λαός έχοντας δει την πρακτική 2019-23 θα στηρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη γιατί ό,τι είπε το έκανε…»

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Ο Βαρουφάκης έχει αποφασίσει να είναι «παρτενέρ» του Μητσοτάκη (videos)

Μπογδάνος: «Η Αλεξοπούλου θα είναι μαζί μας – Οι ψήφοι του Κασιδιάρη δεν είναι ναζιστικές» (videos)

Ελληνική Λύση: Ο Αντώνης Μυλωνάκης θα καταθέσει μήνυση κατά του Βελόπουλου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πιπιλή, Μητσοτάκη,pipili, mitsotaki