Πέθανε σε ηλικία 39 ετών η ηθοποιός και τραγουδίστρια Σάρα Χάρντινγκ

«Έφυγε» νικημένη από τον καρκίνο η 39χρονη πρώην τραγουδίστρια των «Girls Aloud» και ηθοποιός, Σάρα Χάρντινγκ, η οποία, τους τελευταίους μήνες, είχε προσβληθεί από καρκίνο του στήθους.

Διαγνώστηκε με προχωρημένο καρκίνο του μαστού τον Αύγουστο του 2020 και υποβλήθηκε σε μαστεκτομή και χημειοθεραπεία, σε μια προσπάθεια να παρατείνει τη ζωή της.

Όπως είχε αποκαλύψει, οι γιατροί της είχαν πει πως τα Χριστούγεννα του 2020 θα ήταν τα τελευταία της αλλά κατάφερε να παλέψει

για ακόμα έναν χρόνο με την επάρατη νόσο.

Η μητέρα της επιβεβαίωσε, την Κυριακή, τα δυσάρεστα νέα στο Instagram της Σάρα.

Έγραψε: «Με βαθιά θλίψη, σήμερα μοιράζομαι την είδηση ​​ότι η όμορφη κόρη μου Σάρα πέθανε δυστυχώς. Πολλοί από εσάς θα γνωρίζετε τη μάχη της Σάρα με τον καρκίνο και ότι αγωνίστηκε τόσο έντονα από τη διάγνωσή της μέχρι την τελευταία της μέρα. Έφυγε ειρηνικά σήμερα το πρωί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για την ευγενική υποστήριξή τους τον τελευταίο χρόνο. Σήμαινε τα πάντα για τη Σάρα και της έδωσε μεγάλη δύναμη και γαλήνη να ξέρει ότι την αγαπούν. Ξέρω ότι δεν θα θέλει να τη θυμούνται για τον αγώνα της ενάντια σε αυτή την τρομερή ασθένεια – ήταν ένα λαμπερό αστέρι που λάμπει και ελπίζω ότι έτσι θα τη θυμούνται».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Harding (@sarahnicoleharding)

Μάλιστα, σε βιβλίο της η όμορφη τραγουδίστρια είχε θελήσει να μοιραστεί τη δύσκολη μάχη που έδινε, γράφοντας:

«Τίποτα δεν είναι πλέον σίγουρο. Είμαι απλώς ευγνώμων που ξυπνάω κάθε μέρα και ζω την καλύτερη ζωή μου, γιατί τώρα ξέρω πόσο πολύτιμη είναι», έγραφε η Σάρα Χάρντινγκ στο βιβλίο με τίτλο «Hear Me Out».

Διαβάστε επίσης:

Μαρίνα Πατούλη: Έκανα μια επένδυση ζωής στον Γιώργο – Πήγαν πίσω προσωπικές μου φιλοδοξίες (Video)

Ελένη Γερασιμίδου: Αποχώρησε από τη νέα σειρά του Καπουτζίδη – «Είναι πικραμένη» (Video)

Mad Clip: Φίλος του ξεσπά για τα αρνητικά σχόλια – «Ούτε βιαστής ήταν ούτε κλέφτης» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα