Περιοδεία προς την… ευρωβουλή

Ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες μουσικούς και τραγουδιστές ετοιμάζεται για το μεγάλο «βήμα» της μετάβασής του στο χώρο της πολιτικής.

Ο λόγος για τον Μπάμπη Στόκα, ο οποίος, όπως αποκάλυψε στον ΑΝΤ1, θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου με την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου. «Είχα πρόταση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

να κατέβω στις ευρωεκλογές, το σκέφτηκα, το ένστικτό μου λέει να το δοκιμάσω. Δεν ξέρω τίποτα, δεν είμαι σε τίποτα μέσα από αυτά, είμαι καινούργιος με αγαθές προθέσεις» είπε, προσθέτοντας ότι «νομίζω ότι χρειάζονται νέα πρόσωπα. Η κατάσταση στη χώρα μας θέλει ανανέωση, νεά πρόσωπα».

Σημειώνεται ότι ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο συνεργάτης του Μπάμπη Στόκα στους Πυξ Λαξ, αφού σημείωσε ότι «η Ζωή με την οποία έχουμε φιλία είναι έντιμο πρόσωπο» εντούτοις επισήμανε ότι «εγώ είχα τους ενδοιασμούς μου και τους είπα στον Μπάμπη, αλλά αφού ο ίδιος το αποφάσισε και αποφάσισε να το αντέξει, στηρίζουμε».

Σημειώνεται ότι βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας είναι και η Τζώρτζια Κεφαλά, η τραγουδίστρια των Μπλε. Φαίνεται ότι το κόμμα έχει… γκελ με το χώρο της μουσικής.

Διαβάστε επίσης

Πέτρος Κόκκαλης: «Θρύλος και στις Βρυξέλλες – Μπράβο στον ΠΑΟΚ για τη διαμαρτυρία στο Ευρωκοινοβούλιο» (Video)

Νίκος Παπανδρέου: Είμαι αυτονοήτως υπέρ της επείγουσας διαδικασίας για την αναθεώρηση της ΚΑΠ

Προκριματικές εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Πώς θα γίνει η ψηφοφορία για το ευρωψηφοδέλτιο – Τα εκλογικά κέντρα ανά Περιφέρεια – Πλήρης οδηγός

Keywords
Τυχαία Θέματα
Περιοδεία,periodeia