Περιφέρεια Αττικής: Ο «Πελεγρίνης» ήταν η… αρχή – Με ποιους συζητάει ο Πατούλης

Τον συνδυασμό του για τις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου χτίζει μέρα με τη μέρα ο Γιώργος Πατούλης.

Μπορεί η περίπτωση του πρώην πρύτανη Θεοδόση Πελεγρίνη να ναυάγησε* αλλά αυτή η κίνηση του κορυφαίου αυτοδιοικητικού Γιώργου Πατούλη, ήταν μία ένδειξη για το πως σκέφτεται το ψηφοδέλτιο της παράταξης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο περιφερειάρχης Αττικής, ο οποίος φαίνεται εκ νέου φαβορί, θέλει να δημιουργήσει έναν σχηματισμό ο οποίος να είναι πολυτασικός και να μην έχει πρόσωπα μόνο από την

δική του πολιτική παράταξη, τη Νέα Δημοκρατία.

Γι’ αυτό το λόγο ακόμα και περιφερειακοί σύμβουλοι, οι οποίοι εξελέγησαν με την Ρένα Δούρου (πλέον θα είναι στη Βουλή) έχουν δεχθεί κρούση από τον κ. Πατούλη για την αυτοδιοίκηση και την επόμενη μέρα. Όπως τους έχεις πει ο ίδιος ο Περιφερειάρχης εκτιμάει πολύ τη δουλειά τους. Τις επόμενες μέρες είναι πιθανό να έχουμε και επίσης ανακοινώσεις.

*Ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υφυπουργός Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ ενώ είχε ανακοινωθεί και φωτογραφηθεί δίπλα στον Γιώργο Πατούλη αποφάσισε ξαφνικά να αποσύρει τη συμμετοχή του από το ψηφοδέλτιο. Με μία λιτή δήλωσή του, ο κ. Πελεγρίνης ανέφερε πως η συγκεκριμένη απόφαση σχετίζεται με προσωπικούς λόγους. «Επικοινώνησα με τον περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη και του ανακοίνωσα την απόφασή μου να μην συμμετάσχω στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές Εκλογές για προσωπικούς λόγους», έγραψε στα social media.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Η εμφάνιση του Χάρη Καστανίδη που «αγκάλιασε» το twitter

Μπογδάνος: Παρασκήνιο στην Ακροδεξιά – Οι συζητήσεις με Βελόπουλο για εκλογική συνεργασία

Χοντρά καρφιά Λοβέρδου για τον Ζεϊμπέκ

Keywords
Τυχαία Θέματα