Παύλος Φύσσας: Συγκέντρωση στο Κερατσίνι, 10 χρόνια μετά τη δολοφονία του – Το «προσκύνημα» της Μάγδας Φύσσα (Photos)

Σε εξέλιξη βρίσκεται συγκέντρωση στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας από μέλη της Χρυσής Αυγής στο Κερατσίνι, η οποία οργανώθηκε από συγγενείς, φίλους και αντιφασιστικές οργανώσεις.

Αν και έχουν περάσει 10 χρόνια από τη δολοφονία, κανείς δεν ξεχνάει τον Παύλο Φύσσα και αρκετός κόσμος έχει πάει στο σημείο, για να αφήσει ένα λουλούδι.

Πιστή στο ετήσιο προσκύνημά της και η μητέρα του, Μάγδα Φύσσα, η οποία απότισε φόρο τιμής στο μνημείο που έχει φτιαχτεί στη μνήμη

του γιου της.

Ανάλογες κινητοποιήσεις έχουν προγραμματιστεί σε ολόκληρη τη χώρα, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας.

Ο δρόμος όπου ο καταδικασθείς για τη δολοφονία, Γιώργος Ρουπακιάς, σκότωσε τον καλλιτέχνη, έχει πάρει το όνομα του και πλέον λέγεται λεωφόρος Παύλου Φύσσα.

Στο σημείο βρίσκεται και δύναμη της αστυνομίας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Η αστυνομία, λόγω της συγκέντρωσης στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, έχει προχωρήσει σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Οι σταθμοί του μετρό «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα» παραμένουν κλειστοί από τις 17.30 και μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων, αφού μετά την συγκέντρωση, θα γίνει πορεία διαμαρτυρίας μέχρι την μάντρα του μπλόκου της Κοκκινιάς.

Αυτό που διευκρινίστηκε είναι πως οι συρμοί θα κάνουν κανονικά τα δρομολόγιά τους, χωρίς όμως να κάνουν στάση στους συγκεκριμένους σταθμούς.

Διαβάστε επίσης:

Έγινε «ρινγκ» το Άγιον Όρος: Παραμένει κρατούμενος ο μποξέρ… μοναχός – Ήπιαν 2 μπουκάλια κρασί και έπαιξαν ξύλο για «δογματικό» ζήτημα

Λιβύη: Οι δύο γυναίκες στρατιωτικοί που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο

Πόρος: Η ΕΥΠ ανακρίνει τους Τούρκους που συνελήφθησαν για κατασκοπεία – Πώς έγιναν αντιληπτοί

Keywords
Τυχαία Θέματα