Ακρίτα: «Να ακούσουν τι έχουν να πουν οι ψηφοφόροι που έδωσαν πρωτιά στον Κασσελάκη» – Οι αιχμές για την Αχτσιόγλου

Στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα, που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του Αντ1.

Η κ. Ακρίτα ανέφερε πως είναι πολύ σημαντικό γεγονός να προσέρχονται

147.000 πολίτες και να στήνονται μάλιστα στις ουρές αναμονής για να λάβουν μέρος στη διαδικασία, λίγους μήνες μόνο μετά τη βαριά ήττα του κόμματος στις βουλευτικές εκλογές.

Η Ελενα Ακρίτα τόνισε πως υπάρχουν προβλήματα και βλαπτικές συμπεριφορές στον ΣΥΡΙΖΑ που κρύβονταν κάτω από το χαλί και κάλεσε όλους «να ακούσουν» τι έχουν να πουν οι ψηφοφόροι που έδωσαν την πρωτιά στον κ. Κασσελάκη, χωρίς να ενδίδουν στην απαξίωση και τον φανατισμό για τις εσωκομματικές διαφωνίες.

Εξέφρασε μάλιστα τον προβληματισμό της για δηλώσεις που χαρακτηρίζουν «θολά νερά» τη βούληση της σχετικής πλειοψηφίας των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, φωτογραφίζοντας έτσι τη δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου μετά τα αποτελέσματα που έδωσαν προβάδισμα στον Στέφανο Κασσελάκη και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για την τελική επιλογή της την ερχόμενη Κυριακή.

Αναφερόμενη στην κακοκαιρία Daniel και τις κατaστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία η βουλευτής Επικρατείας τόνισε χαρακτηριστικά: «Μόνο στις υποκλοπές λειτούργησε τέλεια το επιτελικό κράτος» Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι προφανείς μετά από 5 χρόνια διακυβέρνησης, ιδίως για την εγκατάλειψη των κατοίκων της Θεσσαλίας κατά τη διάρκεια της θεομηνίας, αλλά και μετά, ανέφερε.

Έχοντας πραγματοποιήσει οδοιπορικό στις πληγείσες περιοχές της Καρδίτσας την προηγούμενη εβδομάδα, η κ. Ακρίτα απεύθυνε θερμή έκκληση να δοθούν άμεσες λύσεις από τους κυβερνητικούς και αυτοδιοικητικούς αρμόδιους σε δυο εξαιρετικά επείγοντα προβλήματα των πλημμυροπαθών: Στο ζήτημα της δημόσιας υγείας και την ανάγκη εμβολιασμού των κατοίκων των πλημμυρισμένων χωριών, αλλά και στην απεγνωσμένη ανάγκη προσωρινής στέγασης ενόψει μάλιστα του χειμώνα.

Διαβάστε επίσης:

Λιάνα Σκουλάξενου: Η Βουλιαγμένη θέλει έμπνευση και αγάπη

Λιβύη: Στο «σκοτάδι» οι συνθήκες του τροχαίου με τους 5 νεκρούς

Le Monde: Το προφίλ του Κασσελάκη από τη γαλλική εφημερίδα – «Το golden boy που θέλει να επενδύσει στην ελληνική Αριστερά»

Keywords
Τυχαία Θέματα