Πάτρα: Σοκαριστικό βίντεο λίγα λεπτά μετά το πολύνεκρο τροχαίο – Πώς έγινε το συμβάν

Σοκ επικρατεί στην Πάτρα με το πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (24/9), όταν μία Jaguar εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο οδηγός, ο τρίχρονος εγγονός του και η οδηγός ενός άλλου αυτοκινήτου.

Στη Jaguar επέβαιναν ο 66χρονος μαζί με τον τριών ετών εγγονό του και η σύζυγός του. Ο οδηγός με το παιδάκι βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ σε σοβαρή κατάσταση

νοσηλεύεται η συνοδηγός του κάμπριο αυτοκινήτου.

Βαριά τραυματισμένη απεγκλωβίστηκε και η 53χρονη οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου η οποία υπέκυψε μετά από κάποιες ώρες στα τραύματά της.

Πώς έγινε το ατύχημα

Το αυτοκίνητο του 66χρονου πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε αρχικά με ένα δεύτερο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε μία γυναίκα 53 ετών, ενώ κατόπιν συγκρούστηκε και με ένα τρίτο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε επίσης μία γυναίκα, ηλικίας 51 ετών.

Αμέσως μετά το τροχαίο έφθασαν στο σημείο επτά πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους οδηγούς των τριών αυτοκινήτων, το νήπιο ηλικίας τριών ετών και την 61χρονη, που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο με τον 66χρονο.

Αγώνας στο νοσοκομείο για να σωθούν

Όπως αναφέρει το tempo24.gr στην συνέχεια, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που είχαν ήδη φθάσει στο σημείο του τροχαίου μετέφεραν τους πέντε τραυματίες στο νοσοκομείο της Πάτρας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψαν στα τραύματά τους ο 66χρονος, το νήπιο ηλικίας τριών ετών και η 53χρονη οδηγός ενός εκ των αυτοκινήτων.

Επίσης, στο νοσοκομείο νοσηλεύονται τραυματισμένες η 61χρονη, που επέβαινε στο αυτοκίνητο του 66χρονου και η 51χρονη οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Πατρών.

Διαβάστε επίσης:

Υπουργείο Υγείας: Εγκύκλιος για εντατικούς ελέγχους στα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της Θεσσαλίας

Αθηνά Λινού: Υποεκτιμώνται τα κρούσματα λεπτοσπείρωσης – Δεν έχει δοθεί προληπτική αγωγή στον πληθυσμό της Θεσσαλίας

Ένοχη στο Εφετείο η αναισθησιολόγος για τον θάνατο της μικρής Μελίνας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα, Σοκαριστικό, – Πώς,patra, sokaristiko, – pos