Πάτρα: Αγωγές σε 2 τηλεοπτικά πρόσωπα καταθέτει ο κουμπάρος του ζεύγους Δασκαλάκη (Video)

Αγωγές σε δύο τηλεοπτικά πρόσωπα που «άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου για να στοχοποιηθεί ο πελάτης του» ετοιμάζει ο δικηγόρος του κουμπάρου του ζεύγους Δασκαλάκη.

Ο δικηγόρος του νονού της μικρής Μαλένας, Κωνσταντίνος Κρεμμύδας, μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» για συκοφαντικά ρεπορτάζ.

«Μας ενοχλεί ότι τον εμπλέκουν σε εγκληματικές ενέργειες, την προμήθεια της κεταμίνης, έχουμε χιλιάδες σχόλια που τον εμπλέκουν στη σχέση με την κατηγορούμενη και εμπλέκουν την οικογένειά του. Υπάρχει ευθεία σύνδεση του εντολέα μου -που είναι πρώην εργοδότης του Μάνου Δασκαλάκη– με την κεταμίνη»,

ανέφερε ο δικηγόρος.

«Αυτό που έχει σημασία είναι ότι συνδέουν τον εντολέα μου σαν πατέρα κάποιων τέκνων και μετά ξεκίνησαν από δύο δημοσιογραφικές πηγές που το φωτογράφισε σαν άμεσα εμπλεκόμενο. Όταν υπάρχει τέτοιο συκοφαντικό ρεπορτάζ καταλήγουμε σε απειλές ο ίδιος και η οικογένειά του. Αύριο το πρωί θα προχωρήσουμε σε μηνύσεις. Το επόμενο βήμα είναι να τον χτυπήσουν», συνέχισε.

Ο κ. Κρεμμύδας εξήγησε πως «μετά τον θάνατο της Μαλένας οι σχέσεις του με το ζευγάρι ατόνησαν».

Όπως είπε ετοιμάζει αγωγές σε δύο τηλεοπτικά πρόσωπα που, όπως είπε, άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου για να στοχοποιηθεί ο πελάτης του καθώς όπως είπε δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους και το ρεπορτάζ τους δεν έγινε με κανέναν κανόνα.

«Η ενόχληση δεν είναι το κουτσομπολιό», ανέφερε ο δικηγόρος για τους λόγους που προχωρά σε μηνύσεις. «Υπάρχει δόλος στη στοχοποίηση του πελάτη μου. Στόχος είναι να προστατευτεί ο εντολέας μου που δέχεται απειλές και η οικογένειά του», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Λαμία: ΙΧ καρφώθηκε σε δέντρο – Νεκρός ο 33χρονος οδηγός

«Πονοκέφαλος» στην Πυροσβεστική Υπηρεσία: Περισσότερες από 400 αγροτοδασικές πυρκαγιές σε 7 μέρες

Πρώην σύντροφος Ρούλας Πισπιρίγκου: «Την έχω ικανή να έχει σκοτώσει τα παιδιά της» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα, Αγωγές, Δασκαλάκη Video,patra, agoges, daskalaki Video