ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ξέχασε να αναφερθεί στον Δούκα – Το νεύμα των δημοσιογράφων

Λίγο η νίκη, λίγο η ανατροπή, λίγο τα χαμόγελα έκαναν τον Νίκο Ανδρουλάκη να μην αναφερθεί στον Χάρη Δούκα κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του.

Μάλιστα, πηγαίνοντας να φύγει από τη Χαριλάου Τρικούπη οι δημοσιογράφοι του ζήτησαν να κάνει δήλωση για τον μεγάλο νικητή του δήμου Αθηναίων καθώς ο ίδιος μάλλον είχε… ξεχάσει να αναφερθεί.

Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι του έκαναν ερώτηση συγκεκριμένα για τον Χάρη Δούκα, τότε ο Νίκος Ανδρουλάκης σταμάτησε και είπε: «Ο κ. Δούκας, ο οποίος ανέλαβε μία σημαντική ευθύνη και τα κατάφερε, είναι ένας άνθρωπος ηθικός, με επάρκεια και είμαι

σίγουρος ότι ο λαός των Αθηνών θα έχει έναν δήμαρχο που θα προσφέρει τα μέγιστα για να βελτιώσει την πόλη μας και να την κάνει πιο ανθρώπινη. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει στο έργο του».

Αργότερα στο εκλογικό περίπτερο του Χάρη Δούκα ανέφερε: «Θέλω να συγχαρώ δια ζώσης τον φίλο και συνάδελφο Χάρη Δούκα. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Είναι ένας νέος επιστήμονας, με επάρκεια, με θάρρος. Ένας άνθρωπος που απέδειξε αυτόν τον ενάμιση μήνα ότι έχει αστείρευτη δύναμη. Είμαι σίγουρος ότι στο πρόσωπό του, η κάθε Αθηναία και ο κάθε Αθηναίος θα βρει έναν δήμαρχο που θα κάνει πιο όμορφη και ανθρώπινη την Αθήνα».

Διαβάστε επίσης:

Σταμάτης Κραουνάκης: «Καλώς τον πρόεδρο, καλώς τον Τάιλερ» – Στο Ηρώδειο ο Στέφανος Κασσελάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα