ΠΑΣΟΚ: Να απαντήσει άμεσα η κυβέρνηση για τις φορολογικές εκκρεμότητες Βελόπουλου

«Έπειτα από την αποκάλυψη περί εκκρεμών προστίμων του ΕΣΡ προς τον κ. Βελόπουλο για το τηλε-εμπόριο κεραλοιφών, σήμερα η ενημερωτική ιστοσελίδα tvxs.gr κάνει λόγο και για εν… υπνώσει φορολογικές εκκρεμότητες του από το 2017, οι οποίες σημειωτέον παραγράφονται στα τέλη του έτους» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ

– ΚΙΝΑΛ με αφορμή δημοσίευμα.

«Και όλα αυτά λίγα εικοσιτετράωρα μετά την υπόγεια συμφωνία των κ.κ. Μητσοτάκη –Βελόπουλου για να αλλάξουν οι συνθέσεις του ΕΣΡ και της ΑΔΑΕ εξυπηρετώντας αμφότεροι -ως φαίνεται- τα συμφέροντα τους.

Ο μεν Πρωθυπουργός ενδιαφερόμενος να καλύψει τα έργα και τις ημέρες του παρακράτους του Μαξίμου και ο δε Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του.

Η Κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει άμεσα προσκομίζοντας όλα τα στοιχεία από την ΑΑΔΕ αν ο κ. Βελόπουλος είχε χρησιμοποιήσει αθέμιτη και παράνομη μέθοδο για να αποφύγει την πληρωμή του ΦΠΑ, που αναλογούσε σε πωλήσεις κεραλοιφών και γιατί η υπόθεση του δεν έχει προχωρήσει αλλά αντίθετα κινδυνεύει να τεθεί στο αρχείο.

Τέρμα η διαπλοκή και η αδιαφάνεια!», καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης:

Αυτοψία Κασσελάκη στη Θεσσαλία: Ανέβηκε σε αγροτικό με πληγέντες, έβγαλε παπούτσια, φτυάρισε – «Πουθενά το κράτος, η φράση που ακούμε παντού»

Βορίδης για Κασσελάκη: Στρατηγική του η εμφάνιση στα ΜΜΕ, αν ήθελε να γυμναστεί μακριά από τις κάμερες υπάρχει τρόπος (video)

Κηφισός: Παρεμβάσεις για το κυκλοφοριακό από τον Γιάννη Οικονόμου – γερανοί και τροχονόμοι

Keywords
Τυχαία Θέματα