Πασκουάλ για το πούλμαν: «Τι θα κάνατε αν εσείς βάζατε εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα;»

ΑΘΛΗΤΙΚA

Την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος έδωσε την εντολή να γυρίσει η αποστολή του Παναθηναϊκού με πούλμαν από την Πόλη, δικαιολόγησε ο Τσάβι Πασκουάλ, μιλώντας στην Ισπανία.

Ο Καταλανός κόουτς μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του και με τις δηλώσεις του δικαιολόγησε –εμμέσως- την απόφαση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

για την επιστροφή της αποστολής από την Πόλη οδικώς.

«Νιώθω πάρα πολύ αγαπητός εδώ. Στην Ελλάδα, ο κόσμος είναι πάρα πολύ παθιασμένος», δήλωσε αρχικά ο Τσάβι Πασκουάλ που ήταν καλεσμένος στο «Catalunya Radio» και στη συνέχεια ερωτήθηκε για τη φετινή Μπαρτσελόνα:

«Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι για τη φετινή Μπαρτσελόνα. Μπορώ να σας πω μόνο για την εποχή που ήμουν εγώ εκεί. Θα ήταν άδικο να πω κάτι γενικά. Νομίζω έγιναν κάπου δώδεκα αλλαγές παικτών, από την ομάδα που είχα εγώ».

Στη συνέχεια, ο Καταλανός κόουτς κλήθηκε να σχολιάσει την επιστροφή της αποστολής με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη, μετά τον αποκλεισμό από τη Φενέρμπαχτσε: «Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ένας ιδιοκτήτης, ο οποίος βάζει τα χρήματά του και η ομάδα δεν είναι από αυτές που δεν ξέρεις από πού προέρχονται τα χρήματα. Γι’ αυτό, ας μπούμε στη θέση του για ένα δευτερόλεπτο και ας μην το δούμε με εμπάθεια. Να είμαστε εμείς, δηλαδή, που θα βάλουμε “X” εκατομμύρια ευρώ για την ομάδα. Πως θα ήταν η αντίδρασή μας σε μία τέτοια ήττα, αν ξέραμε ότι η ομάδα θα μπορούσε να παίξει λίγο καλύτερα;».

Τέλος, ο έμπειρος κόουτς μίλησε για τον ελληνικό Τύπο: «Γενικά, στην Ελλάδα οι δημοσιογράφοι είναι πιο ειδικοί στο θέμα. Επίσης και ο κόσμος ξέρει πολλά. Και αυτό είναι και καλό και κακό».

Πηγή: Sport-fm

ΠασκουάλΠαναθηναϊκόςΓιαννακόπουλοςπούλμανHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα