Κωνσταντακόπουλοι: Έφεραν την Cosco, τον luxurious τουρισμό και τώρα διεκδικούν το Hilton

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θέση στον νέο επιχειρηματικό χάρτη που διαμορφώνεται τα τελευταία χρόνοα στην Ελλάδα διεκδικεί η οικογένεια Κωνσταντακόπουλου. Με πυλώνες ανάπτυξης την ναυτιλία (Costamare) και τον τουρισμό-hoteling (Costa Navarino), συμμετοχές σε επιχειρήσεις, όπως η Aegean Airlines και η Autohellas και συνεργασίες με επενδυτικούς κολοσσούς όπως η York Capital,

ο όμιλος βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ακόμη εμβληματικού asset: η ΤΕΜΕΣ, με επικεφαλής τον Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο διεκδικεί με αξιώσεις την απόκτηση του ξενοδοχείου Χίλτον στην Αθήνα, συμπράττοντας με έναν γνωστό τουρκικό όμιλο, τη Dogus του Φεριτ Σαχένκ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο όμιλος επιδιώκει να επέκταθεί σε νέα assets. Στο παρελθόν, είχε διεκδικήσει την έκταση στην περιοχή Αφάντου στη Ρόδο και αργότερα τον Αστέρα Βουλιαγμένης, στο πλαίσιο των σχετικών διαδικασιών του ΤΑΙΠΕΔ. Τώρα, στο διαγωνισμό που πραγματοποίησε η Alpha Bank,εμφανίζεται να έχει καταθέσει προσφορά για το Χίλτον, με τους συμβούλους της τράπεζας να αξιολογούν τα δεδομένα.

Διαβάστε περισσότερα στο Economy365

Αχιλλέας ΚωνσταντακόπουλοςΤΕΜΕΣCosta NavarinoAegean AirlinesHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα