Παραλήρημα Μητροπολίτη Καλαβρύτων για βουλευτές που ψήφισαν το ν/σ για τα ομόφυλα ζευγάρια – «Θα το βρουν μπροστά τους»

Απειλές εκτοξεύει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος σε όσους βουλευτές ψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», απέδειξε ότι είναι… άξιος συνεχιστής του προκατόχου του Αμβρόσιου.

«Ντροπη! Ντροπή! Ντροπη!», δήλωσε στην εφημερίδα ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Ιερώνυμος για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ενώ με… ψυχαναλυτική και διεισδυτική ματιά αναφέρθηκε στην πρώτη αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Πραγματικά μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση εκείνο το χαμόγελο του πρωθυπουργού μόλις τον είδα προς το τέλος της διαδικασίας

να κάθεται στα έδρανα της Βουλής».

Ο ίδιος δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους… πατριώτες βουλευτές που καταψήφισαν το νομοσχέδιο ενώ για τους υπόλοιπους σημείωσε: «Για όλους εκείνους που πήγαν κόντρα στον Θεό, στη φύση και στη λογική, και ψήφισαν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, το βδελυρότερο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε ποτέ από το ελληνικό κοινοβούλιο, εκφράζω τη βαθιά μου λύπη. Να ξέρουν ότι έκαναν ένα τεράστιο και ιστορικό λάθος που θα τους βαραίνει για πάντα. Οσα έκαναν, θα τα βρουν μπροστά τους. Θα καταλάβουν τι έπραξαν μετά από λίγα χρόνια, όταν θα έχουν ξεπεζέψει από το άλογο».

Όσο για το τι θα πράξει η Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιάλειας σε επίσημες τελετές που θα παρευρίσκονται υπουργοί και βουλευτές που ψήφισαν το επίμαχο νομοσχέδιο, συνεργάτες του Μητροπολίτη Ιερώνυμου, μας είπαν λακωνικά: «Περιμένετε και θα δείτε…».

Διαβάστε επίσης:

Σάμος: Aπεγκλωβισμός 31 μεταναστών από δύσβατη περιοχή

Αγρότες: Προετοιμάζουν την «απόβαση» στην Αθήνα – Συνεχίζουν τους συμβολικούς αποκλεισμούς

«Άναψαν» τα αίματα στη Λάρισα – Ανήλικες πιάστηκαν στα χέρια

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παραλήρημα Μητροπολίτη Καλαβρύτων, – Όσα,paralirima mitropoliti kalavryton, – osa