Παραίτηση Ζαγοράκη: Οι λόγοι που οδήγησαν τον «αρχηγό» να τα βροντήξει μετά απο 165 μέρες

Μόλις πέντε μήνες διήρκεσε η προεδρία του αρχηγού της Εθνικής του 2004 στην ΕΠΟ, καθώς την Τετάρτη επέδωσε την παραίτησή του και ενημέρωσε σχετικά την κυβέρνηση.

Αν και ο ίδιος επικαλείται προσωπικούς λόγους, κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης πήρε την απόφαση να παραιτηθεί από πρόεδρος της ΕΠΟ καθώς θεωρεί ότι στο μέτρο που η Ολιστική Μελέτη που συμφώνησε με FIFA-UEFA πέρασε ομόφωνα με 65 ψήφους, ολοκλήρωσε το έργο του και μπορεί να αποχωρήσει.

Για

να συνέχιζε στη θέση του ο Ζαγοράκης, ήθελε συναίνεση, τη συνεργασία όλων και διάθεση να συμβάλουν άπαντες στη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό στην πράξη και με όσα είχε στο μυαλό του κατάλαβε ότι δεν μπορεί να γίνει, την ώρα που το κλίμα παραμένει τεταμένο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ότι δεν μπορεί να διοικήσει όπως θέλει στην ΕΠΟ και ότι δεν έχει τον έλεγχο της Εκτελεστικής Επιτροπής της.

Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν ο Ζαγοράκης να έχει πάρει την απόφαση να παραιτηθεί εδώ και αρκετές ημέρες. Τώρα αναμένεται να στείλει μια επιστολή παραίτησης στο διοικητικό συμβούλιο. Εν συνεχεία, βάσει καταστατικού, ο αναπληρωτής πρόεδρος, Παναγιώτης Δημητρίου, μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντα του προέδρου ως το καλοκαίρι και ακολούθως να οδηγηθεί η Ομοσπονδία σε εκλογές, ώστε να υπάρξει η διάδοχη κατάσταση.

Διαβάστε επίσης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Εντόπισε φαρσέρ που έστελναν sms για επιστράτευση και τρόμαζαν τον κόσμο

Κυκλοφόρησε το σποτ για τον εμβολιασμό των παιδιών – Παιδίατρος εξηγεί γιατί θα εμβολιάσει το παιδί της

Φόβος και τρόμος στην Κατεχάκη – Επιδειξίας έπαιρνε χάπια σεξουαλικής διέγερσης και παρενοχλούσε κοπέλες

Keywords
Τυχαία Θέματα