Παπαγγελόπουλος: «Πρώην υπουργός» πίσω από την υπόθεση Τσατάνη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πρώην υπουργός» βρίσκεται πίσω από την υπόθεση των καταγγελιών της εισαγγελέως Εφετών Γ. Τσατάνη εις βάρος του, κατήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

«Μου μεταφέρεται η πληροφορία ότι την ιστορία με τις καταγγελίες της κ. Τσατάνη εις βάρος μου την έχει φτιάξει πρώην υπουργός γιατί όταν υπήρξε η καταγγελία Τσατάνη είχε προηγηθεί

άλλη καταγγελία και έπρεπε να συσκοτιστούν τα πράγματα», κατήγγειλε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης κατηγόρησε την ΝΔ για «φτηνή αντιπολίτευση», καταλογίζοντας στην αξιωματική αντιπολίτευση υποκρισία ενώ υποστήριξε ότι δεν έχει υπάρξει καμία παρέμβαση του στο έργο της Δικαιοσύνης. «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, επισημαίνοντας ότι η Εισαγγελέας Γ. Τσατάνη έχει υποπέσει σε σωρεία αντιφάσεων.

Τα όσα υποστήριξε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος έφεραν τις έντονες αντιδράσεις τόσο από την πλευρά του Ευάγγελου Βενιζέλου όσο και από τους παριστάμενους βουλευτές της ΝΔ, Χαράλαμπο Αθανασίου και Μάκη Βορίδη. «Ποιος είναι ο υπουργός; Θέλουμε ονόματα, διευθύνσεις και στοιχεία» ζήτησε ο Μάκης Βορίδης από τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης.

Δημήτρης Παπαγγελόπουλοςκαταγγελίες ΤσατάνηHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα