Παπαδημούλης: Το ΕΛΚ στηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών - Εξαίρεση μόνο ΝΔ και VMRO

Πολιτική Με εξαίρεση τη Νέα Δημοκρατία και το VMRO είναι ομόφωνη η στήριξη στη συμφωνία των Πρεσπών των κομμάτων που ανήκουν στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), επισημαίνει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, με ανάρτηση του στο twitter,
αναφερόμενος στην ημερίδα του ΕΛΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με θέμα την ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων. «Τώρα στο ΕΚ: Ημερίδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την ευρωπ. προοπτική των δυτικών Βαλκανίων, με τη συμμετοχή ευρωβουλευτών κ των ηγετών των κομμάτων της περιοχής που ανήκουν στο ΕΛΚ. Ομόφωνη στήριξη στη συμφωνία των Πρεσπών. ΝΔ-VMRO μόνοι κ με αντιδιαμετρικά επιχειρήματα», έγραψε στο twitter ο κ. Παπαδημούλης.

Τώρα στο ΕΚ: Ημερίδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την ευρωπ. προοπτική των δυτικών Βαλκανίων, με τη συμμετοχή ευρωβουλευτών κ των ηγετών των κομμάτων της περιοχής που ανήκουν στο ΕΛΚ. Ομόφωνη στήριξη στη συμφωνία των Πρεσπών. ΝΔ-VMRO μόνοι κ με αντιδιαμετρικά επιχειρήματα .

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) October 16, 2018

ΠαπαδημούληςΕυρωπαϊκό Κοινοβούλιοσυμφωνία των ΠρεσπώνΕΛΚΝΔVMROHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα