Παπαδημούλης: Πολλοί σύντροφοι μου ψήφισαν αντίθετα γιατί έχουν ατζέντα τη δραχμή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αν θέλουμε να αλλάξουν τα πράγματα χρειάζεται να μείνει αυτή η κυβέρνηση, γιατί ο Τσίπρας, η κυβέρνηση, ο λαβωμένος ΣΥΡΙΖΑ είναι πυλώνες σταθερότητας», τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha

989.

Όπως σημείωσε, είναι «άδικο να φορτώνεις σε μια κυβέρνηση 5 μηνών και σε έναν πρωθυπουργό 40 ετών τις αμαρτίες, τα λάθη και την κακή διακυβέρνηση 40 χρόνων, που δημιούργησαν αυτά τα ελλείμματα και αυτά τα χρέη και έφεραν την Ελλάδα με το χέρι απλωμένο, να εκλιπαρεί για δανεικά».

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε παράλληλα τον ΣΥΡΙΖΑ ως πυλώνα σταθερότητας και τον Αλέξη Τσίπρα ως αδιαμφισβήτητο ηγέτη της χώρας. Αναφερόμενος στην χθεσινή Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι το «γυαλί ράγισε» καθώς «ένας σημαντικός αριθμός συντρόφων μου ψήφισε αντίθετα από αυτό που ζήτησε η πλειοψηφία, η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός, γιατί έχουν ατζέντα τη δραχμή».

«Η πρωτοβουλία των κινήσεων για λαϊκή εντολή ανήκει στον πρωθυπουργό. Αυτή τη στιγμή αν «πέσει» ο Τσίπρας, «πέφτει» η χώρα. Και γι' αυτό ακριβώς κανείς, ούτε από τα κόμματα της αντιπολίτευσης ούτε από την εσωκομματική αντιπολίτευση δεν επιχειρεί να ρίξει την κυβέρνηση και να προκαλέσει εκλογές», ανέφερε σε άλλο σημείο ο Δημ. Παπαδημούλης.

Δ. ΠαπαδημούληςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα