Παντρεύονται η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς – Η αναγγελία του γάμου (Photos)

Όρκους αιώνιας αγάπης, πίστης και αφοσίωσης πρόκειται να ανταλλάξουν η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς λίγο πριν κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί στο κοντινό μέλλον με τη Soula Glamorous να δημοσιεύει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, την αναγγελία του γάμου τους σε εφημερίδα.

Ιωάννα Μαλέσκου: Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Στις 8 Ιανουαρίου, η παρουσιάστρια έκανε γνωστή την είδηση της εγκυμοσύνης της μέσα από μια ανάρτησή

της στο Instagram.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα μικρό μυστικό που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!» έγραψε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Δανιάς

Γεννημένος στη Μυτιλήνη όπου και μεγάλωσε, ο Κωνσταντίνος Δανιάς είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Χημείας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Επιπλέον, είναι απόφοιτος μεταπτυχιακού τμήματος Εφαρμοσμένης Κλινικής και Αθλητικής Διατροφολογίας – Διαιτολογίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Εκπαιδευτών Σκύλων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danias Konstantinos (@dani_lifeway)

Διαβάστε επίσης:

Ματθίλδη Μαγγίρα: Τι απαντά σε όσους τη χαρακτηρίζουν «τρελή» (Videos)

Γιώργος Κατσαρός: «Πάριος, Μαρινέλλα, Διαμάντη οφείλουν την καριέρα τους στο ξεκίνημα που έκαναν μαζί μου» (Video)

Πιτ Ντέιβιντσον: Τροχαίο για τον ηθοποιό – Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε σε σπίτι (Video/Photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παντρεύονται, Ιωάννα Μαλέσκου, Κωνσταντίνος Δανιάς –, Photos,pantrevontai, ioanna maleskou, konstantinos danias –, Photos