Τέμπη: Συγκλονίζει μαρτυρία φοιτήτριας – «Σώθηκα γιατί ο σύντροφός μου με παρότρυνε να μην μπω στο βαγόνι 2» (Video)

Συγκλονίζει η μαρτυρία της φοιτήτριας Αγνής Τιτέλη, η οποία βρισκόταν μέσα στη μοιραία αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με εμπορικό τρένο στα Τέμπη, στερώντας τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Μιλώντας στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη, η ίδια τονίζει ότι βρίσκεται στη ζωή από τύχη και έπειτα από παρότρυνση του συντρόφου της να μην ταξιδέψει στα μπροστινά βαγόνια, όπως συνήθιζε.

«Ο σύντροφός μου με παρότρυνε να μην μπω στο βαγόνι 2»

«Σώθηκα γιατί ο σύντροφός μου με παρότρυνε να μην μπω στο βαγόνι 2 και μπήκα στο βαγόνι 7. Πάντα συνήθιζα να κλείνω στα μπροστινά βαγόνια, ο φίλος

μου με παρότρυνε να κάτσω πίσω, πού να φανταστώ ότι αυτό θα μου έσωζε τη ζωή» είπε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις τραγικές στιγμές που βίωσε αμέσως μετά τη σύγκρουση με την ίδια να μην έχει συνειδητοποιήσει ότι επρόκειτο για σύγκρουση, καθώς είχε την εντύπωση ότι το τρένο πέφτει σε γκρεμό.

«Το βαγόνι μου είχε τεράστια ανατάραξη. Κουνήθηκε πάρα πολύ το δικό μας βαγόνι που ήταν το τελευταίο, δεν μπορώ να φανταστώ τι έγινε μπροστά. Δεν είχαμε οπτική επαφή με έξω, νόμιζα ότι θα πέσουμε σε γκρεμό και το συναίσθημα ότι μπορεί να πεθάνω δεν μπορώ να το ξεχάσω. Ήμασταν στο τούνελ και το τι είδα δεν θα ήθελα να το βιώσει κανένας ποτέ» περιγράφει με τρεμάμενη φωνή και προσθέτει:

«Πήγα στην αντίθετη πλευρά του τούνελ, σκαρφάλωσα με προσοχή, είχε και τρύπες κάτω. Δεν έβλεπες, δεν ήταν ασφαλής ο δρόμος. Για καλή μου τύχη βρήκαμε δρομάκι, έπεσα, χτύπησα τα γόνατά μου, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Είδα ανθρώπους να βγαίνουν με αίματα, τσιρίδες, φώναζαν ”καίγομαι”. Ήθελα να πάω κοντά, αλλά δεν είχα και τη δύναμη».

«Δεν μπορώ να μένω, πια, μόνη μου»

Τέλος, η Αγνή Τιτέλη εξομολογείται ότι δεν μπορεί, πλέον, να κοιμηθεί αν δεν υπάρχει κάποιος κοντά της, καθώς δεν μπορεί να ξεχάσει τις τραγικές στιγμές που βίωσε.

«Δεν ήξερα ότι έγινε σύγκρουση με τρένο. Ο μπαμπάς μου μού το είπε στο τηλέφωνο. Του είπα ”μπαμπά, έχει πάρει φωτιά το τρένο”. Έκλαιγα, μου κοβόταν η ανάσα. Έπαθα σαν κρίση πανικού, έχω ξεχάσει πολλά πράγματα, δεν ήξερα καν ότι έχω χτυπήσει. Δεν μπορώ να κοιμηθώ καλά, θέλω πάντα να είναι κάποιος δίπλα μου. Δεν μπορώ να μένω μόνη μου» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Σε ηλεκτρικό τόξο οφείλεται το «μανιτάρι φωτιάς» μετά τη σύγκρουση – Πώς προκλήθηκε (video)

Επιστολή δημάρχου Λάρισας σε Μητσοτάκη: «Ζητώ λύσεις για τα τρένα»

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι από το απόγευμα

Keywords
Τυχαία Θέματα