Παντρεύτηκε η δημοσιογράφος Νάντια Χαλαμανδάρη με τον πρίγκιπα της Ισπανίας Fernando Gómez-Acebo

ΚΟΣΜΟΣ

Η 42χρονη Ελληνίδα δημοσιογράφος Νάντια Χαλαμανδάρη παντρεύτηκε τον πρίγκιπα της Ισπανίας Fernando Gómez-Acebo, με πολιτικό γάμο, στο Παλαιό Φάληρο.

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου την περασμένη Πέμπτη και την Κυριακή υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι!

«Ο γάμος τους έγινε την περασμένη Πέμπτη στο Δημαρχείο και την Κυριακή στις 10 το πρωί η Νάντια γέννησε τον γιο τους. Ο μικρός θα πάρει το όνομα Nicolas» αποκάλυψε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης

στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη.

"Η Νάντια φορούσε ένα λευκό αέρινο νυφικό με λεπτομέρειες από δαντέλα, είχε τα μαλλιά της κάτω σε μπούκλες και κρατούσε ένα νυφικό μπουκέτο με λευκά λουλούδια".

Ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο, χωρίς φωτογράφους, για να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα, μιας και η κατάσταση της νύφης δεν επέτρεπε να ταλαιπωρηθεί περαιτέρω. Το ζευγάρι σχεδιάζει να κάνει και ανοιχτό γάμο με καλεσμένες όλες τις γαλαζοαίματες οικογένειες και την αφρόκρεμα της υψηλής κοινωνίας. Ίσως μάλιστα συνδυάσουν το γάμο με τη βάφτιση του μικρού Νικόλα.

Το ζευγάρι πέρασε τις διακοπές του Πάσχα στα Μετέωρα

Κοινή εμφάνισή του ζευγαριού στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε πριν από λίγες μέρες στην Αθήνα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι στην Ελλάδα και από τότε είναι αχώριστοι. Ήταν έρωτας κεραυνοβόλος λένε οι φίλοι του νεόνυμφου πια ζευγαριού. Η εγκυμοσύνη της Νάντια ήταν απροσδόκητη αλλά αποφάσισαν να κρατήσουν το παιδί και να προχωρήσουν εις γάμου κοινωνία.

Το γεγονός ότι το πρώτο παιδί του νιόπαντρου ζευγαριού είναι αγόρι, και δεδομένου ότι ο διάδοχος Φελίπε και σύζυγός του Λετίσια έχουν μόνο δυο κοριτσάκια, σημαίνει ότι το παιδί θα είναι εν δυνάμει βασιλιάς της Ισπανίας, και η Νάντια Χαλαμανδάρη, εν δυνάμει βασιλομήτωρ της Ισπανίας.

γάμοςδημοσιογράφοςΝάντια Χαλαμανδάρηπρίγκιπας της ΙσπανίαςFernando Gómez-Acebo.Media Gallery: Has video:
Keywords
Τυχαία Θέματα