Πανούσης: Αν με σκοτώσουν κάποιος θα το χρεωθεί

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας βρίσκεται ο Γιάννης Πανούσης και καταθέτει σχετικά με τις καταγγελίες που έχει κάνει από την περασμένη εβδομάδα.

Ο Γιάννης Πανούσης υποστήριξε ότι οι θεσμοί πρέπει να λειτουργήσουν λέγοντας ότι αύριο Πέμπτη θα παρουσιασθεί στον αντιεισαγγελέα και θα ζητήσει να του δοθούν οι κασέτες σημειώνοντας πως ελπίζει να μην έχουν καταστραφεί. «Αν έχουν καταστραφεί θα έχουμε πρόβλημα όπως στις ΗΠΑ. Θα έχουμε το δικό μας... gate και βάλτε μπροστά ό,τι

θέλετε», υπογράμμισε ο Γιάννης Πανούσης.

«Το γεγονός ότι δεχόμουν απειλές είναι γνωστό και καταγεγραμμένο. Δεν είναι δυνατόν τον κίνδυνο ζωής όπως ο καθένας τον βιώνει να τον κρίνουν απ’έξω. Άκουσα υπουργούς να λένε ότι δεν έχει κανένα φόβο. Και ήρθαν οι Τσάκαλοι και τους έβαλαν στη θέση τους. Θα έπρεπε να απολογηθούν», ανέφερε ο ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

«Όποιος προσπαθεί να θέσει τη ζωή μου σε αμφισβήτηση θα χάσει. Πίσω δεν κάνω. Δεν φοβάμαι. Τι; Θα με σκοτώσουν; Είμαι 66 χρονών. Και να με σκοτώσουν δεν χάνω πολλά χρόνια. Αν με σκοτώσουν κάποιος θα το χρεωθεί. Ας το λύσει η δημοκρατία και η κυβέρνηση αναλαμβάνοντας τις ευθύνες τους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πανούσης. Κατηγόρησε μάλιστα την κυβέρνηση για λάθος χειρισμούς στην υπόθεση. «Προσπάθησα να κατεβάσω τους τόνους. Θέλησα να δω τον Τσίπρα γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν άλλο. Αν τον δω δεν θέλω να είναι κανένας άλλος δίπλα του», τόνισε.

Γιάννης ΠανούσηςκαταγγελίεςΕπιτροπή Θεσμών και ΔιαφάνειαςαπειλέςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα