Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-3 – Τελικό : Live το μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου (Videos)

Η δεύτερη αγωνιστική των play off της Σούπερ Λίγκα ανοίγει με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο.

Ο Ντεσπότοφ άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης «παγώνοντας» το γήπεδο, ο Μπερνάρ στο 28′ ισοφάρισε για τον Παναθηναϊκό και ο Μπράντον Τόμας έκανε το 1-2 στο 37′.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-3 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σβαμπ στο 89′ για να μειώσει στις

καθυστερήσεις ο Μπερνάρ.

O Φατίχ Τερίμ έκανε την έκπληξη ξεκινώντας και Ιωαννίδη και Σπόραρ στην επίθεση του Παναθηναϊκού. Κατά τα άλλα, για τον Παναθηναϊκό η αρχική 11άδα έχει ως εξής: Ντραγκόφσκι στο τέρμα, Βαγιαννίδης, Αράο, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς στην άμυνα και Μπακασέτας, Τσέριν, Κώτσιρας, Μπερνάρ στη μεσαία γραμμή.

Για τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου αφήνει στον πάγκο τον Κωνσταντέλια και δίνει φανέλα βασικού στον Μουργκ. Ο Κοτάρσκι στο τέρμα, με τον Ράφα Σοάρες αριστερά στην άμυνα αντί του τραυματία Μπάμπα, Κετζιόρα, Κουλιεράκης και Γιόνι Ότο οι άλλοι τέσσερις. Στο κέντρο το δίδυμο των Μεϊτέ, Σβαμπ, Τάισον-Ντεσπόντοφ στα δύο άκρα της επίθεσης και Μπράντον Τόμας κορυφή.

Διαβάστε επίσης:

Θλίψη στον ΠΑΟΚ: «Έφυγε» ο «Παπέν»

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την Μπολόνια απέναντι στη Βίρτους – Ο… buzzer Ναν τον κράτησε στη 2η θέση

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Γαλλία ζήτησε στρατιωτική και αστυνομική βοήθεια από 45 χώρες για την ενίσχυση της ασφάλειας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, Live, Λεωφόρου,panathinaikos-paok, Live, leoforou