Ώρα… Ευρώπης για τις τέσσερις ελληνικές ομάδες: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ρίχνονται στη μάχη

Ώρα… Ευρώπης για τις τέσσερις ελληνικές ομάδες, καθώς Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ρίχνονται στη μάχη της 2ης αγωνιστικής των εφετινών ευρωπαϊκών ομίλων σε Europa και Conference League.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων το πρόγραμμα έχει ως εξής: ΑΕΚ – Άγιαξ (19.45), Μπάτσκα Τόπολα – Ολυμπιακός (19.45), Μακάμπι Χάιφα – Παναθηναϊκός (22.00), ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Το πρόγραμμα της ημέραςΑΕΚ – Άγιαξ 19.45 – COSMOTE SPORT 3 HDΜπάτσκα Τόπολα – Ολυμπιακός 19.45 – COSMOTE SPORT 4 HDΜακάμπι Χάιφα – Παναθηναϊκός 22.00 – COSMOTE SPORT 6 HDΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκ. 22.00 – COSMOTE SPORT 5 HDΑΕΚ – Άγιαξ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άγιαξ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με στόχο τη νίκη που θα την φέρει στην κορυφή του ομίλου.

Τις βάσεις για μια ευρωπαϊκή υπέρβαση σε έναν δύσκολο όμιλο έβαλε η ΑΕΚ στο Μπράιτον, όταν νίκησε τους Άγγλους στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Η Ένωση έχει τη μεγάλη ευκαιρία να γράψει ιστορία, εάν καταφέρει να νικήσει τον Άγιαξ στην «OPAP Arena», καθώς θα βρεθεί στην κορυφή του ομίλου.

Μπάτσκα Τόπολα – Ολυμπιακός

Την ίδια ώρα, το καλό του ευρωπαϊκό πρόσωπο καλείται να δείξει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα στο Βελιγράδι και να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στον όμιλο του Europa League. Η εντός έδρας ήττα από τη Φράιμπουργκ στην πρεμιέρα, τον άφησε λίγο πίσω στη διεκδίκηση της πρόκρισης, ωστόσο μπορεί να πάρει το «διπλό» στη Σερβία και να επιστρέψει δυνατά.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ γνωρίζει καλά πως το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα, ωστόσο έχει προετοιμάσει τα πλάνα του για να μπορέσουν οι «ερυθρόλευκοι» να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε καλή κατάσταση, και ειδικά στην επίθεση υπάρχει πλουραλισμός και αποτελεσματικότητα.

Μακάμπι Χάιφα – Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός βρήκε και πάλι το ευρωπαϊκό του προφίλ και απέναντι στη Βιγιαρεάλ, στο παιχνίδι της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League, έδειξε ότι το DNA του ενεργοποιήθηκε και πάλι. Πλέον οι «πράσινοι» έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση, με νίκη απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα.

Το παιχνίδι στο Ισραήλ δεν είναι εύκολο, αλλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει προετοιμάσει τους παίκτες του για μια δυνατή μάχη μέχρις εσχάτων. Στόχος είναι το «τριφύλλι» να παρουσιαστεί συγκεντρωμένο και προσηλωμένο στον στόχο για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκ

Αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη ευρωπαϊκή του πρόκληση φέτος είναι ο ΠΑΟΚ καθώς υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο γήπεδο της Τούμπας για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League.

O «Δικέφαλος του Βορρά» θα υποδεχθεί τους ισχυρούς «αετούς» της 5ης μεγαλύτερης γερμανικής πόλης και θέλει να πάρει τη νίκη προκειμένου να κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης για τα νοκ άουτ της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Ιωαννίδης: «Ανεπανάληπτος», «φεύγουν τα παιδικά μας χρόνια» – Γέμισε μνήμες το Twitter

Euroleague: Τζάμπολ με υψηλές προσδοκίες για τους «αιώνιους» του ελληνικού μπάσκετ (videos)

Γιάννης Ιωαννίδης: Όταν «λύγισε» on camera σε βράβευση του Άρη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ώρα… Ευρώπης, Ολυμπιακός ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ,ora… evropis, olybiakos paok panathinaikos, aek