Και πάλι στο προσκήνιο το μεταναστευτικό

Θέλει να… αγιάσει, αλλά δεν τον αφήνουν: Ο λόγος για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος προσπαθεί όσο μπορεί να κλείσει το ζήτημα περί νομιμοποίησης μεταναστών στη χώρα για την κάλυψη ελλείψεων εργατικών χεριών, αλλά διαρκώς προκύπτουν ζητήματα.

Το τελευταίο «κρούσμα» ήλθε από τον υπουργό Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος, μιλώντας στο Action24, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «θεωρώ ότι θα είναι και πολύ χρήσιμο για την ελληνική κοινωνία να υποδεχθούμε

πρόσφυγες από την Αρμενία. […] Οι Αρμένιοι είναι ένας λαός πολύ κοντά στον ελληνικό λαό. Έχουμε εδώ και αιώνες ισχυρή αρμενική κοινότητα στην Ελλάδα».

Το topontiki.gr ρώτησε σχετικά τον Π. Μαρινάκη, ο οποίος, αφού υπογράμμισε ότι η χώρα έχει εθνική πολιτική για το μεταναστευτικό και ότι, ως εκ τούτου, δεν έχει πρόβλημα, παρά τις αυξημένες ροές, επανέλαβε ότι δεν υφίσταται καμία γενική διάθεση νομιμοποίησης μεταναστών από την κυβέρνηση. Πάντως, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «καλό θα είναι να περιμένουμε να δούμε τις επόμενες κινήσεις», υπενθυμίζοντας ότι υπάρχουν και σχετικές διακρατικές συμφωνίες.

Ας περιμένουμε, λοιπόν…

Διαβάστε επίσης:

Ομοφοβικό ξέσπασμα υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου κατά Κασσελάκη (Video)

Ο… πύραυλος Καμμένος, ο Καλατράβα και ο Σημίτης

Ντέρμπι στα όρια… του στατιστικού λάθους για το δήμο της Λάρισας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Και πάλι στο προσκήνιο το μεταναστευτικό,