Οικονόμου για Γεραπετρίτη: Δεν υπάρχει καμία σκιά για τον υπουργό – Πυρά κατά ΣΥΡΙΖΑ

Στην αντεπίθεση πέρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχετικά με τις εξηγήσεις που ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ για ανάρτηση που έκανε ο υπόδικος τηλεπαρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης θέλοντας να δείξει ότι επικοινωνούσε με τον Γιώργο  Γεραπετρίτη. «Δεν υπάρχει καμία σκιά για τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, ο οποίος προφανώς απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου όταν ρωτήθηκε.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό

εκπρόσωπο, η δήλωση του υπουργού Επικρατείας ήταν απολύτως σαφής και δεν αφήνει καμία σκιά και κανένα περιθώριο για παρερμηνεία. «Δε μας κάνει εντύπωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση στη Δικαιοσύνη την υπονόμευση του κύρους των θεσμών, μετά της καταστροφολογίες υιοθετεί τώρα και τον εν λόγω κύριο», τόνισε ο κ. Οικονόμου, κάνοντας λόγο για απελπισία εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κλήθηκε να σχολιάσει τις αναρτήσεις του υπόδικου Μένιου Φουρθιώτη που δημοσιοποίησε τηλεφωνικές επικοινωνίες του ίδιου με τον υπουργό Επικρατείας.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός επικρατείας με ανακοίνωση την Κυριακή έκανε λόγο για ανθρωποφαγία. Όπως είπε, δεν γνωρίζει εξ όψεως τον κ. Φουρθιώτη ενώ εφαπέλυσε «βέλη» κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «αντί να ασχοληθεί με τα κρίσιμα για τη χώρα ζητήματα, εξακολουθεί να παράγει ανέξοδη τοξικότητα».

Διαβάστε επίσης:

ΚΙΝΑΛ: Η πρώτη «μάχη» της εποχής Ανδρουλάκη απέναντι στην κυβέρνηση

Αλέξης Χαρίτσης: Θετικός στον κορωνοϊό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Καφές Ανδρουλάκη – Χρηστίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα