«Οικογένεια», το μυστικό της Δ. Μασούτης Α.Ε.

«Εύχομαι και άλλες οικογενειακές επιχειρήσεις να ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα και κάθε γενιά να τα πηγαίνει καλύτερα από την προηγούμενη». Αυτή την – ιδιαίτερης σημειολογικής σημασίας – ευχή διατύπωσε ο Γιάννης Μασούτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Δ. Μασούτης Α.Ε., κατά τη βράβευσή του ως «Exceptional Manager 2021» για την πολυετή προσφορά του στον κλάδο του Λιανεμπορίου από το 1990 κατά το 21o Συνέδριο Marketing & Πωλήσεων στις 25 Ιουνίου.

Η

εν λόγω ευχή διατυπώθηκε ως σχόλιο στην υπενθύμιση από τον κ. Παντελή Στεφανίδη, εκδότη του περιοδικού “The Business Review” ότι «ο Γιάννης Μασούτης είναι ο πρώτος από τη δεύτερη γενιά που βραβεύεται από το Συνέδριο Marketing & Πωλήσεων. Έχει βραβευτεί και ο πατέρας του και ιδρυτής της εταιρείας κ. Διαμαντής Μασούτης, και μάλιστα από τους πρώτους, πριν από 18 χρόνια».

Η βράβευση έγινε από τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος εξήρε την εξαιρετική συνεργασία με τον κ. Γιάννη Μασούτη, ειδικά στην έναρξη της πανδημίας που συνέβαλε στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της πίεσης που δεχόταν η εφοδιαστική αλυσίδα.

Για τον κ. Γιάννη Μασούτη, ο οικογενειακός χαρακτήρας της επιχείρησης έχει μια ιδιαίτερη σημασία ακόμη και στο πλαίσιο της επιχειρηματικής του στρατηγικής. Το στοιχείο αυτό έχει τονιστεί κατ’ επανάληψη από τον ίδιο και συμπεριλαμβάνει το σύνολο των στελεχών, εργαζομένων και συνεργατών της εταιρείας, που αποτέλεσαν τον καθοριστικό παράγοντα στην επιτυχημένη πορεία της ακόμα και στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες της περιόδου της πανδημίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα