Οικοδόμος έπαιζε με το πιστόλι που καρφώνουν τα καρφιά στο μπετόν – Πάτησε κατά λάθος τη σκανδάλη και ένα μεγάλο καρφί σφηνώθηκε στο κρανίο του (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Το περιστατικό συνέβη σε οικοδομή στην πόλη Φοσχάν στην Κίνα. Ένας οικοδόμος κάρφωνε με το ειδικό πιστόλι καρφιά στο τσιμεντένιο ταβάνι, όταν θεώρησε ότι το πιστόλι «κόλλησε».

Κατέβηκε από τη σκάλα και άρχισε να το περιεργάζεται. Ύστερα από λίγη ώρα άρχισε να παίζει μαζί του και να κάνει τον καουμπόι, σύμφωνα με μαρτυρίες συναδέλφων του. 


Κατά λάθος ο άνδρας πάτησε τη σκανδάλη και από το αεροβόλο πιστόλι, έφυγε με τεράστια πίεση ένα καρφί μήκους σχεδόν 10 εκατοστών το οποίο πέρασε από το σαγόνι του, το συνέθλιψε και στη συνέχεια καρφώθηκε

στο κρανίο του. 


Το καρφί άνοιξε μια τρύπα και ρωγμές στο κρανίο και για κλάσματα του χιλιοστού δεν πείραξε τον εγκέφαλο του. Αμέσως ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί με μια εξαιρετικά λεπτή και δύσκολη επέμβαση του αφαίρεσαν το καρφί από το κρανίο. 


Ο άνδρας νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο, οι γιατροί λένε ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο, χωρίς το καρφί να προκαλέσει ζημιά στον εγκέφαλο, και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο. 
 

οικοδόμοςοικοδομήατύχημαΚαρφίεγκέφαλοςΚρανιάχειρουργείοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα