Οι πρώτες αντιδράσεις σε ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι για το δημοψήφισμα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ωρα που η Φώφη Γεννηματά διαβουλεύεται με τους συνεργάτες της προκειμένου να καταλήξει σε μια τακτική και στρατηγική απέναντι στο δημοψήφισμα και το "ΟΧΙ" της κυβέρνησης, ο ανθυποψήφιος της Ανδρέας Λοβέρδος πήρε θέση σημειώνοντας στο Twitter: "Μεταφέρουν τις ευθύνες τους

στον λαό διχάζοντάς τον".

Διχασμός,καταστροφή,πραξικόπημα:ιδού η απόφαση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

— Andreas Loverdos (@a_loverdos) June 26, 2015

Μεταφέρουν τις ευθύνες τους στον λαό διχάζοντάς τον.

— Andreas Loverdos (@a_loverdos) June 26, 2015

Ναι στην ΕΕ,ναι στο ΕΥΡΩ. Όχι στους διχαστές και τους τυχοδιώκτες. Άλλο ερώτημα δεν υπαρχει.

— Andreas Loverdos (@a_loverdos) June 26, 2015

Από κοντά με τον Λοβέρδο και η Εύη Χριστοφιλοπούλου έσπευσε να τουιτάρει: "Θρασύδειλοι και μοιραίοι οδηγούν τη χώρα σε νέο διχασμό. Ευρώ η δραχμή;"

Θρασύδειλοι και μοιραίοι οδηγούν τη χώρα σε νέο διχασμό. Ευρώ η δραχμή; #dimopsifisma

— E. Christofilopoulou (@evichrist) June 26, 2015

Είναι προφανές ότι η σπουδή του αυτή επιχειρεί να προκαταλάβει την αρνητική στάση του ΠΑΣΟΚ απέναντι στην κίνηση Τσίπρα.

Με βάση τη διχαστική εμπειρία του ΠΑΣΟΚ το 2011 απέναντι στην πρόταση για δημοψήφισμα του Παπανδρέου και την σφοδρή άρνηση του Βενιζέλου απέναντι σε τέτοιου είδους δημοψηφίσματα και με δεδομένο ότι προεκλογική θέση του είναι πως πρόκειται για δημοσιονομικό ζήτημα που απαγορεύει το Σύνταγμα να γίνει δημοψήφισμα η εσωτερική συζήτηση εντός του κόμματος αναμένεται έντονη.

Ποτάμι: Απαράδεκτο από τον πρωθυπουργό να επιχειρεί να μετακυλήσει την αποτυχημένη στις πλάτες του λαού

Ο εκπρόσωπος του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας τόνισε ότι είναι απαράδεκτο από τον πρωθυπουργό να επιχειρεί να μετακυλήσει την αποτυχημένη και κακή διαπραγμάτευση με τους δανειστές στις πλάτες του λαού. Είπε μιλώντας στο Mega ότι θα συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος προκειμένου να καταλήξει τι θα εισηγηθούν στους πολίτες για το δημοψήφισμα.

ΠΑΣΟΚΛοβέρδοςΧριστοφιλοπούλουTwitterΔημοψήφισμαποτάμιHas video:
Keywords
Αναζητήσεις
αντιδραση τραπεζων για το δημοψηφισμα
Τυχαία Θέματα