Οι πρώην «Μένουμε Ευρώπη» αντιδρούν στην διαγραφή Πορτοσάλτε-Μαλέλη από την ΕΣΗΕΑ (Photos)

MEDIA

Με ιδιαίτερη σφοδρότητα αντέδρασαν στην είδηση της προσωρινής διαγραφής των Άρη Πορτοσάλτε και Σταμάτη Μαλέλη, έπειτα από απόφαση του Πειθαρχικού της ΕΣΗΕΑ, πρώην υπέρμαχοι του "Μένουμε Ευρώπη".

Η πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άννυ Ποδηματά, πρότεινε την κατάθεση των ταυτοτήτων (της ΕΣΗΕΑ) όσων διαφωνούν με την απόφαση στην Ένωση, ενώ με την άποψή της συμφώνησε και η πρώην εκπρόσωπος του υπουργείου Πολιτισμού για τον τάφο της Αμφίπολης, Άννα

Παναγιωταρέα.

@AnniPodimata Είναι δυνατόν να υπάρχει ΔΣ ΕΣΗΕΑ που να διαγράφει μέλη της επειδή έπραξαν κατά συνείδηση; Να τις καταθέσουμε αυριο!

Anna Panagiotarea (@anna_journalist) 6 Απριλίου 2016

Ο αρθρογράφος της Καθημερινής, Πάσχος Μανδραβέλης πρότεινε αντί για διαγραφές… εκτελέσεις.

Δίκιο σύντροφο! Με διαγραφές δεν γίνεται δουλειά. Χρειάζονται δραστικά μέτρα να μην βγάζουν γλώσσα οι αντιδραστικοί… pic.twitter.com/FRsb4i7y6w

— Paschos (@Mandravelis) 6 Απριλίου 2016

Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της υπηρεσιακής κυβέρνησης Πικραμμένου και στέλεχος του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας χαρακτήρισε την απόφαση απαράδεκτη.

Αποφση ΕΣΗΕΑ:Ειναι απαράδεκτο μια δημοσιογραφική ένωση,αντι να προασπίσει την ελεύθερη διατύπωση γνώμης, να επιχειρεί να λογοκρίνει μέλη της

— Dimitris Tsiodras (@DTsiodras) 6 Απριλίου 2016

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος δηλώσε πως ελπίζει η υπόθεση να φτάσει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Τέλος ο Πέτρος Τατσόπουλος, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και έπειτα στέλεχος του Ποταμιού και υπέρμαχος του «Ναι» στο δημοψήφισμα, βρήκε μια ευκαιρία να τρολάρει τόσο την ΕΣΗΕΑ όσο και την κυβέρνηση.

μένουμε ΕυρώπηαντιδράσειςδιαγραφέςΕΣΗΕΑHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα