Οι αναγνώστες ψήφισαν: Η Ελλάδα καλύτερη χώρα του κόσμου για διακοπές!

ΚΟΣΜΟΣ

Το περιοδικό Condé Nast Traveller είναι κάτι σαν τη βίβλο του παγκόσμιου τουρισμού, με εκατομμύρια αναγνώστες να ακολουθούν τυφλά τις ταξιδιωτικές συμβουλές τους. Φέτος, στα βραβεία Readers’ Travel Awards, που διοργάνωσε το περιοδικό, η Ελλάδα ανακυρήχθηκε ως η κορυφαία χώρα του κόσμου για να πάει κάποιος διακοπές.

Οι αναγνώστες του περιοδικού, μάλιστα, ψήφισαν βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων, όπως υπηρεσίες, design,

πολιτισμός και value for money και η Ελλάδα έλαβε τη μεγαλύτερη βαθμολογία έναντι των υπολοίπων προορισμών με την Ιταλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες να την ακολουθούν.

Σύμφωνα με τους αναγνώστες του Condé Nast Traveller , η Ελλάδα καταφέρνει παρά τα τεράστια προβλήματά της, την οικονομική και τη μεταναστευτική κρίση, να αιχμαλωτίζει το ενδιαφέρον των ανθρώπων που την επισκέπτονται από ολόκληρο τον κόσμο.

Μεταξύ άλλων, στα Readers’ Travel Awards η Ιταλία αναδείχθηκε η χώρα με την καλύτερη κουζίνα, ενώ η Νότια Αφρική ως ο πιο value for money προορισμός διακοπών. Τα ελληνικά νησιά έχασαν για λίγο το βραβείο “Best Islands in the World” από τις εξωτικές Μαλδίβες.

Οι κορυφαίες 10 χώρες σύμφωνα με τα βραβεία του Condé Nast Traveller:

ΕλλάδαΙταλίαΗΠΑΝότια ΑφρικήΓαλλίαΙσπανίαΙνδίαΑυστραλίαΤαϊλάνδηΜεξικό

Τα 10 κορυφαία νησιά

ΜαλδίβεςΕλληνικά νησιάΒαλεαρίδες ΝήσοιΣικελίαΣεϋχέλλεςΑγία ΛουκίαΜπαλίΚο ΣαμούιΜάλταΆγιος ΒαρθολομαίοςτουρισμόςΕλλάδαβραβείοCondé Nast TravellerHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα