Ο Βερύκιος… αποθεώνει το σποτ Καμμένου και το twitter παίρνει «φωτιά»!

MEDIA

Ενθουσιασμένος με το καινούργιο σποτ των ΑΝΕΛ δήλωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος.

Με μια σειρά από tweets ο δημοσιογράφος έπλεξε το εγκώμιο του Προέδρου των ΑΝΕΛ ως... πατέρα (στη ζωή) αλλά και του προεκλογικού του σποτ:

«Επιτυχημένο & το 2ο προεκλογικό σποτ του @PanosKammenos όχι γιατί είναι καλός ηθοποιός αλλά γιατί είναι καλός πατέρας» έγραψε ο Δήμος Βερύκιος και συνέχισε:

Επιτυχημένο

& το 2ο προεκλογικό σποτ του @PanosKammenos όχι γιατι ειναι καλός ηθοποιός αλλα γιατι ειναι καλός πατέρας pic.twitter.com/6ZkwQaTAKB

— Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) September 7, 2015

«Όσοι τυχαίνει να γνωρίζουν τον @PanosKammenos από κοντά -όπως & εγώ- του βάζουν άριστα στα πατρικά καθήκοντα!».

Όσοι τυχαίνει να γνωρίζουν τον @PanosKammenos απο κοντά -οπως & εγω- του βγάζουν άριστα στα πατρικά καθήκοντα! pic.twitter.com/p3g2VpPeL4

— Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) September 7, 2015

«Μακάρι όλοι μας να ασκούσαμε τα πρακτικά (σ.σ: πατρικά) μας καθήκοντα όπως ο @PanosKammenos» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος του Alpha.

Μακάρι όλοι μας να ασκούσαμε τα πρακτικά μας καθήκοντα οπως ο @PanosKammenos pic.twitter.com/f9JQ3l5y7a

— Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) September 7, 2015

Τα διθυραμβικά σχόλια του δημοσιογράφου προκάλεσαν αντιδράσεις από κάποιους χρήστες που δεν του χαρίστηκαν και τον κατηγόρησαν ότι... γλείφει τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ. Ο Δήμος Βερύκιος διατήρησε την ψυχραιμία του και απάντησε στους επικριτές του ότι λέει απλώς την αλήθεια.

Ενδεικτικά κάποιες από τις αντιδράσεις:

ΚαμμένοςΒερύκιοςTwitterπροεκλογικό σποτσποτεκλογές 2015Has video:
Keywords
Τυχαία Θέματα