Ο... Θύμιος και το άνοιγμα Τσίπρα στη λαϊκή Δεξιά «που διώχνει ο Μητσοτάκης» (Video)

Πολιτική

Άνοιγμα όχι μόνο στους… ψυκτικούς αλλά και στη λαϊκή Δεξιά έκανε από το Αιγάλεω ο Αλέξης Τσίπρας καλωσορίζοντας από το βήμα της ομιλίας του τον Θύμιο Λυμπερόπουλο, τον οποίο προσφώνησε «ο φίλος μου ο Θύμιος». Ο λόγος για τον πρόεδρο του Σωματείου των Αυτοκινητιστών Ταξί, ο οποίος παραβρέθηκε στην ομιλία του πρωθυπουργού και μάλιστα στις πρώτες σειρές, των «επισήμων».

Αναφερόμενος

στα επιδόματα και την κριτική του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι αποτελούν κοινωνική ελεημοσύνη και «προεκλογικό κόλπο» ο πρωθυπουργός ξεκίνησε να λέει πως η αρχή ότι ο καθένας και η καθεμιά πρέπει να αμείβονται ανάλογα με τις ανάγκες τους και σε πλαίσιο ίσων ευκαιριών να αναπτύξουν τις ικανότητές τους, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει εξίσωση προς τα κάτω.

Όλα αυτά τα επιδόματα, είπε ο πρωθυπουργός, «είναι κοινωνική δικαιοσύνη που διασφαλίζουν μια βασική πανανθρώπινη αρχή που πρέπει να πιστέψουμε όλοι είτε προερχόμαστε από την Αριστερά είτε ψηφίσαμε Δεξιά. Και κοιτάω εδώ και τον φίλο μου το Θύμιο που είναι σήμερα μαζί μας είναι ένα παράδειγμα των λαϊκών ανθρώπων που έρχονται μαζί μας, δεν προέρχονται από την Αριστερά αλλά βρίσκονταν πάντα στην λεγόμενη λαϊκή δεξιά που σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης διώχνει από το κόμμα του, που το έχει κάνει κόμμα της ακροδεξιάς και των ακραίων νεοφιλελεύθερων, του ΔΝΤ. Κι εμείς καλωσορίζουμε τους απλούς λαϊκούς ανθρώπους που ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Προοδευτική Συμμαχία».

Δείτε το απόσπασμα από την ομιλία του πρωθυπουργού από το 50':30΄΄ και μετά:

ΛυμπερόπουλοςΤσίπραςΜητσοτάκηςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα