Ο «Σασμός» πήρε «κεφάλι» στη μάχη της τηλεθέασης

Έπειτα από καιρό ο «Σασμός» κατάφερε να εκτοπίσει τη «Γή της ελιάς» από την κορυφή του ημερήσιου Top 10 και τη Δευτέρα ήταν εκείνος που συγκέντρωσε τα βλέμματα των περισσότερων, σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης της Nielsen.

Αξιοσημείωτο το στοιχείο ότι η σειρά του Mega διατήρησε τη δυναμική της. Που σημαίνει ότι έκανε «πέταγμα» η σειρά

του Alpha.

H νέα σειρά μυθοπλασίας «Μαύρο ρόδο» του Mega με το πρώτο επεισόδιο εμφανίστηκε στην τρίτη θέση του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου και μια «ανάσα» από το εκατομμύριο τηλεθεατών. Σε πρώτο επίπεδο η ίντριγκα του μη αποδεκτού έρωτα άσκησε έλξη. «Μέτρησαν» και τα άλλα «συστατικά» της παραγωγής.

Το κοινωνικό-αστυνομικό-αισθηματικό-νοσταλγικό «Ο παράδεισος των κυριών» εμφανίζει σταθερότητα στις προτιμήσεις αρκετών και με αυξητική τάση. Χθες ήταν τέταρτη επιλογή, προσπερνώντας το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Το ριάλιτι «GNTM» έχει βρει ανταπόκριση σε μερίδα τηλεθεατών και χάρη σε εκείνους χθες ήταν το έκτο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας.

Στην δεκάδα και η αστυνομικοδικαστική περιπέτεια «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 που προτίμησαν  περισσότεροι από μισό εκατομμύριο τηλεθεατές.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Η μυθοπλασία εδραιώνει διαφορά για το Mega (πίνακες)

Νίκος Μάνεσης σε Άρη Καβατζίκη: «Υποπίπτετε σε νομικό αδίκημα – Τέτοιου επιπέδου δημοσιογραφία δεν κάνω» (Video)

«House of the Dragon»: «Έκρηξη» θυμού για το έβδομο επεισόδιο της σειράς. Δεν… βλεπόταν. Κυριολεκτικά

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σασμός,sasmos