«Ο παράδεισος των κυρίων»: Ξενάγηση στο ρεαλιστικό σκηνικό που «πρωταγωνιστεί» στη νέα σειρά του Alpha (Video/Photo)

Στις 20.00 έχει «εγκαίνια» το πολυκατάστημα «Ο παράδεισος των κυριών» και ταυτόχρονα πρεμιέρα η ομότιτλη σειρά του Alpha με πλοκή που μεταφέρει, χρονικά, στην Αθήνα του ’60.

Η ταμπέλα με την νέον επιγραφή ανάβει, το πολυκατάστημα ανοίγει τις πόρτες του και «ξαφνικά η Αθήνα του 1963 αλλάζει, εξελίσσεται, μεγαλώνει και εκσυγχρονίζεται», σύμφωνα με το σενάριο που έχει διασκευάσει από το ιταλικό πρωτότυπο η Δήμητρα Τσόλκα και ομάδα σεναριογράφων σε σκηνοθεσία Γιάννη Βασιλειάδη

και με τη συνεργασία του Σταμάτη Πατρώνη.

Η πλοκή έχει απρόσμενη εξέλιξη από το σημερινό κιόλας επεισόδιο. Εκείνο όμως που «κλέβει» τις εντυπώσεις παρά το σασπένς είναι το σκηνικό του έχει «χτιστεί» για τις ανάγκες των επεισοδίων της καθημερινής σειράς.

Σαν μικρογραφία τμήματος πολεοδομικού συγκροτήματος με κεντρικούς, μεγάλους, δρόμους, κάθετες παρόδους, κτίρια σίξτις αρχιτεκτονικής αισθητικής, στοές κτιρίων, σαν εκείνες που υπάρχουν στο κέντρο της Αθήνας και διαμορφώνουν ένα δίκτυο δια μέσου του οποίου μπορεί κάποιος να περπατήσει στον πυρήνα της πόλης.

Τα σκηνικά που σχεδίασε ο σκηνογράφος- ενδυματολόγος Αντώνης Χαλκιάς με βασικό άξονα την αποτύπωση της Αθήνας της δεκαετίας του ’60 δίνει, έχουν ρόλο «οχήματος» που μεταφέρει τον τηλεθεατή στον χώρο και τον χρόνο και το βίντεο που επιμελήθηκε ο Γιάννης Κρικρής και η Social experience 360, δίνει μια πρώτη γεύση.

Διαβάστε επίσης

Με σύλληψη ανοίξει ο νέος κύκλος επεισοδίων στη σειρά «Σασμός»- Η Βασιλική καταρρέει

Google Doodle: Η Google τιμά το ζευγάρι Ολυμπιονικών Emil Zatopek και Dana Zatopkova

OPEN: Χωρίς τη Χρύσα Φώσκολου η «Ανοιχτή επικοινωνία»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξενάγηση, Alpha VideoPhoto,xenagisi, Alpha VideoPhoto