Ο Οικονόμου παραμένει στον ΣΚΑΪ, αλλά οι μνηστήρες της Αττικής Οδού δεν… παραμένουν οι ίδιοι, και ο Πιερρακάκης… παραμένει στη θέση του

Χαίρετε. Ολοένα και κορυφώνεται η ένταση με την Τουρκία, ενώ έχουν κλείσει οι κάνουλες της επικοινωνίας μεταξύ Μητσοτάκη και Ερντογάν. Με ευθύνη του τελευταίου.

-Εγώ όμως σήμερα, θα σας πάω σε ποιο λάιτ θέματα για να χαλαρώσει λίγο το σύστημα.

⁃ Στα τηλεοπτικά να ξέρετε ότι μπορεί και μέχρι το τέλος του χρόνου να έχουμε και έτερο deal κορυφής (κρύβω λόγια )–. Επίσης να σας πω, ότι παρότι καλοί συνάδελφοι γράφουν διάφορα, έχω μάθει ότι ο εξαιρετικός συνάδελφος Δημήτρης Οικονόμου, παρά τις οχλήσεις και τις προτάσεις,

δεν πρόκειται να πολιτευτεί με την ΝΔ και θα παραμένει στη δημοσιογραφία. Στον ΣΚΑΪ μέχρι τον Ιούνιο του 23.

⁃ Ο τομέας του τουρισμού πάει τόσο καλά που προσελκύει ολοένα και περισσότερους ξένους παίκτες, παρότι το εγχώριο σύστημα είναι πολύ ισχυρό και σε γνώσεις και σε λεφτά. Μαθαίνω όμως ότι δεν θα αργήσει να εμφανιστεί τεράστιος παγκόσμιος παίκτης που θα επενδύσει εδώ και δεν θα κάνουν πολλή… χαρά διάφοροι.

⁃ Ο διαγωνισμός για την νέα σύμβαση της Αττικής Οδού έχει δρόμο ακόμα και πολλή, μα πάρα πολλή γραφειοκρατία. Οι συμμαχίες που ξέρετε μέχρι τώρα μπορεί να ανατραπούν και να δημιουργηθούν δίδυμα πανίσχυρα. Η χαρά της κυβέρνησης για να εισπράξει περισσότερα.

⁃ Κανείς δε γνωρίζει στα σίγουρα αν έχει αλλάξει ο σχεδιασμός του Μητσοτάκη για το πρόσωπο που θα αναλάβει κυβερνητικός εκπρόσωπος της προεκλογικής τροχιάς. Μέχρι στιγμής, εκείνο που ξέραμε είναι ότι είχε κατά νου τον πετυχημένο στον τομέα του, Κυριάκο Πιερρακάκη, αλλά πρέπει να έρθει Μάρτης για να δούμε αν τελικά θα επικρατήσει αυτό το σενάριο.

Διαβάστε επίσης:

Το… σχέδιο Ερντογάν και το Μαξίμου που ψάχνει να βρει μάνατζερ, αλλά και ποιοι πήραν τα ρούβλια

Τα «όλα ίσα και όμοια» στα γκάλοπ, το μπακότερμα του Ανδρουλάκη και ο φόβος του ΠΑΟΚ

Η «μαύρη τρύπα» των δημοσκοπήσεων, η δεύτερη ευκαιρία του Μητσοτάκη και τα νέα deals στην ενέργεια

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οικονόμου, ΣΚΑΪ, Αττικής Οδού …, Πιερρακάκης…,oikonomou, skai, attikis odou …, pierrakakis…