Ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ αποκάλυψε ότι έχει κόρη εκτός γάμου

ΚΟΣΜΟΣ

Ο πρόεδρος της ομάδας των Πρασίνων-Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας στοΕυρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, αποκάλυψε ότι έχει μια κόρη που απέκτησε εκτός γάμου στην εκπομπή «Le Divan» («Το Ντιβάνι») που προβάλλεται από το γαλλικό κανάλι «France 3».

Ο Γάλλος παρουσιαστής ρώτησε τον Κον Μπεντίτ αν επιθυμεί να αποκτήσει κι άλλα παιδιά, καθώς έχει αποκτήσει ένα γιο με την σύζυγό του, Ίνγκριντ Απέλ, με την οποία παντρεύτηκε το 1996.

«Ναι, τώρα όμως είναι πιο πολύπλοκα τα πράγματα γιατί στην πραγματικότητα έχω και μία κόρη» απάντησε ο Κον Μπεντίτ,

προσθέτοντας:

«Στην πραγματικότητα, το 1973, είχα μία σχέση και 35 χρόνια αργότερα, έμαθα ότι καρπός του έρωτά μας ήταν μία κόρη. Είναι αρκετά πολύπλοκο το θέμα γιατί με τον τότε σύντροφό της μητέρας της ήμουν πολύ φίλος και είχαμε ζήσει όλοι μαζί, σε κοινόβιο. Η κοπέλα δεν ήξερε πως ήμουν ο πατέρας της. Τώρα έχουμε επαφές, προσπαθώ να κτίσω τη σχέση μας, μία πατρική σχέση. Είναι μία συγκλονιστική εμπειρία. Βλεπόμαστε που και που... Ομαλοποιούμε τα πράγματα».

Επιπλέον, ο Γερμανός πολιτικό αναφέρθηκε στο επαναστατικό του παρελθόν, το πάθος του για το ποδόσφαιρο, το ποδήλατο, το ψάρεμα, το καλό φαγητό αλλά και τις ωραίες γυναίκες.

Ντανιέλ Κον ΜπεντίτκόρηεξώγαμηΓαλλίαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα