Ο Καρεμπέ έγινε πατέρας για τρίτη φορά και θα δώσει ελληνικό όνομα στην κόρη του (Photo)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Ο Κριστιάν Καρεμπέ, που σάρωσε τα γήπεδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού και ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για την Ελλάδα, έγινε για τρίτη φορά πατέρας.

Ο Γάλλος παλαίμαχος που μοιράζει πλέον τη ζωή του μεταξύ Ελλάδας, Γαλλίας

και Λιβάνου, όπου είναι η βάση της οικογένειάς του, αλλά και η χώρα καταγωγής της συζύγου του, Τζάκι Σιμούν, η οποία είναι πρωταθλήτρια του σκι και κατά 21 χρόνια μικρότερή του.

Ο πρώην άσσος του ποδοσφαίρου έχει ήδη μια κόρη 2 ετών από την τρίτη του γυναίκα Τζάκι. Ο Κριστιάν Καρεμπέ, εκτός από τις δύο κόρες που έχει αποκτήσει με την όμορφη Τζάκι, είχε παντρευτεί την Εστέλ Ντελακρουά και είχε αποκτήσει την πρώτη του κόρη.

Η Τζάκι Σαμούν που είναι πρωταθλήτρια σκι έχει καταγωγή από το Λίβανο με τον Καρεμπέ να μοιράζει τώρα την ζωή του μεταξύ Λιβάνου, Γαλλίας (σ.σ. χώρα καταγωγής) αλλά και Ελλάδας καθώς έχει επιστρέψει στους ερυθρόλευκους αναλαμβάνοντας τη θέση του συμβούλου στρατηγικής της διοίκησης για θέματα σκάουτινγκ, διεθνών σχέσεων και οργάνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο μέλος της οικογένειας Καρεμπέ θα ονομαστεί Αλεξία, ενώ να πούμε ότι η δίχρονη κόρη του ζευγαριού έχει επίσης ελληνικό όνομα, αφού την λένε Γαία.

Κριστιάν ΚαρεμπέΠατέραςόνομακόρηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα