Ντέιβιντ Μπέκακ: Με τον γιο του στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας όπου συμμετέχει

ΚΟΣΜΟΣ

Στους κινηματογράφους αναμένεται να δούμε στα τέλη Μαΐου τη νέα ταινία του Γκάι Ρίτσι «Ο Βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού». Το τρέιλερ της ταινίας κυκλοφόρησε και τα γρήγορα πλάνα σε συνδυασμό με τη μουσική μαρτυρούν ότι πρόκειται για μια ακόμα συναρπαστική ταινία του Γκάι Ρίτσι, στην οποία θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε, μεταξύ άλλων, τους Τσάρλι Χάναμ και Τζουντ Λο.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί, ωστόσο, η συμμετοχή

του Ντέιβιντ Μπέκαμ στην ταινία, ο οποίος μετά από προτροπή του φίλου του Γκάι Ρίτσι αποφάσισε να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να δοκιμάσει την τύχη του στην υποκριτική, κάνοντας τα πρώτα του βήματα ως ηθοποιός.

Το βράδυ της Τετάρτης ο Ντέιβιντ Μπέκαμ παρευρέθη στο Λονδίνο για την πρεμιέρα της ταινίας, έχοντας στο πλευρό του τον μεγαλύτερο γιο του, Μπρούκλιν, που με υπερηφάνεια πόζαρε δίπλα στον πατέρα του στο κόκκινο χαλί.

«Ήταν μεγάλη μου χαρά να πάρω μέρος σε μια ταινία τόσο υπέροχη όσο αυτή» δήλωσε χαρακτηστικά, ενώ αναφερόμενος στον Γκάι Ρίτσι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είπε: «Ο Γκάι είναι φίλος μου και τον εμπιστεύομαι απόλυτα».

Ο Βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιούΝτέιβιντ Μπέκαμσυμμετοχήδημόσια εμφάνισηκόκκινο χαλίHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα